Acas' Adevăr grăiesc vouă Hai că m-am înghesuit și eu o dată-n viață la reduceri

Hai că m-am înghesuit și eu o dată-n viață la reduceri

2 minute de citit
5
0
1,249

Da, da, urăsc aglomerația, urăsc să mă înghesui și să mă bat cu ceilalți cumpărători, doar pentru că e promoție și poate economisesc niște bănuți.

Nu nene, eu unul prefer să-mi fac cumpărăturile în liniște, încet, cu calm… iar dacă aflu de reduceri, fug de acolo ca dracul de tămâie. Pentru simplul fapt că urăsc aglomerația și că mă sufoc dacă îmi este invadat spațiul personal.

Cu toate astea, azi am comis-o. N-am rezistat tentației și m-am înghesuit, m-am luptat vitejește și am câștigat.

Bravo mie. Ce viteaz sunt  (H)

televizor akaiBine, între noi fie vorba, mă dau rotund degeaba că nu mișcai decât din degete, fiindcă înghesuiala cu pricina fu pe eMAG, la „revoluția” lor.

Și da, câștigai. Prinsei și eu o reducere, că n-o fi foc. Televizorul . Ce m-a atras la el? Prețul. Reducere de 300 RON. De la 999 la fix 699.

Acum cică e stocul epuizat.

Cu ocazia asta rezolvai o mare problemă. Seara mă fură somnul repejor și adorm pe canapea, în sufragerie. Până îmi ridic dosul, opresc toate aparaturile și mă mut în dormitor, ghici ce? Îmi sare somnul. Mă pun după aia în pat și mă tot învârt ca un ou într-o căldare că nu mai pot adormi.

Soluția? Un televizor în dormitor. Atunci dacă adorm la teve, sănătate și-un praz verde. Măcar dorm nederanjat până dimineață.

Hai mă, că și AKAI e marcă bună… Ehei, în Epoca de Aur a Împușcatului, cine avea o sculă AKAI, era mare sculă pe basculă, ca să zic așa. Și da, știu, nu e smart teve și asta-mi convine de minune. E de-ajuns că am smart phone și nici amu nu știu să-i folosesc la maxim capacitățile. Dar asta e altă poveste, despre care vom discuta altă dată.

Cică mâine îmi vine coletul acasă. O să urmeze un show pe cinste cu ăștia de la Fan Courier, că noi suntem la muncă fix în intervalul în care se laudă ăștia că vin și nu-i nimeni acasă. Ce-o să mă distrez cu ei… ia coletu’ du coletu’.

A, da. Dacă cineva are deja televizorul ăsta, atunci e liber să-mi spună dacă am făcut afacere bună sau am aruncat niște bani pe fereastră.

LATER EDIT

La 24 de ore de la plasarea comenzii, televizorul a ajuns acasă.

Ușor de asamblat, merge (adică funcționează). Eu unul sunt mulțumit.

televizor 1

Mai are rost să spun că pisica din poză nu era inclusă în pachet? Ea e Blackie (pentru cei care au mai citit pe aici e o cunoștință mai veche) și are patru ani vechime.

televizor

Să fie clar, nu am pus pozele pentru a mă lauda, ci pentru a arăta că nu-s ca ăia care se dau mari că-și cumpără câte-n lună și-n stele și zic doar, că de cumpărat… ciu-ciu, în ideea că poate-poate accesează câțiva oameni link-ul să mai câștige și ei un bănuț prin programele de afiliere.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Adevăr grăiesc vouă

5 Comentarii

 1. Andrei Sebastian

  27/06/2014 la 12:23 am

  Sa-l stapanesti sanatos! Data viitoare da’ si tu un buzz poate, poate cine stie ;0

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   27/06/2014 la 9:25 am

   Merci, merci. Dar aseara nu si-a indeplinit scopul… tot in sufragerie am adormit :))

   Dă-i replica

   • Andrei Sebastian

    27/06/2014 la 9:44 am

    Si presupun ca televizorul a mers singur in dormitor, asa’i?

    Dă-i replica

    • Iulian M.

     27/06/2014 la 10:17 am

     :)) Nu. L-am pornit doar cand i-am facut proba si atat.
     Ideea era ca dupa zece-zece jumate seara sa ne mutam in dormitor si sa-l folosim pe asta al nou, numai ca asa suntem de obositi ca aseara nu ne-a prins ora de mutare treji 😐

     Dă-i replica

 2. Paul

  10/07/2014 la 9:05 pm

  Umbla vorba ca si astea sunt tepe… ca maresc preturile ca apoi sa le reduca sa prinda la lume…

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.