Acas' Bloguri și bloggeri

Bloguri și bloggeri

Prieteni de-ai „Olteleanului”, bloggeri și bloguri care merită citite:

 • Un banc nou, o caricatură, o imagine haioasă sau un clip amuzant. Orice îți aduce zâmbetul pe buze, chiar hohote de râs. Pentru aici găsești orice E Amuzant … punct ro.

 

 • Plantat de Păcală, într-un sat din Oltenia, cules de un bucureștean, Spanac (Spanaceus Universalus pe numele său latin) s-a născut în anul Domnului 1980, seara, în prima zi de august.

Ce face Spanac? De toate. Aproape de toate. Nu vinde droguri, mașini sau “fetițe”.
E heterosexual, însurat tot într-o zi de august..
Face mișto de toți și de toate, inclusiv de el.

 • „Adevărul e în vin”, dar și-n pălincă, bere și alte licori tămăduitoare. O beție … de cuvinte pe un blog dublu rafinat. Bețivan ratat face cinste azi.

 • Pentru iubitorii de Stand-up comedy există un loc minunat unde se găsesc informații despre spectacolele celor mai iubiți comedianți din România.

 • Top 10 de orice. Un Blog de top numai și numai pentru tine. Vezi cine e number one. Propune topul tău,

 • Pe Play It Oline găsești informații despre jocuri noi, ultimele lansări din domeniul divertismentului virtual, trailere și coduri pentru jocuri. Ia o pauză și relaxează-te cu un joc online.

 • Nimic nu-i mai de râs ca plânsul în ochii unui luptător, o luptă-i viaţa deci te luptă, cu dragoste cu ea, cu dor. (Lupta vieţii, George Coşbuc). Blogul meu este locul în care îmi scriu gândurile, sentimentele şi părerea. Este ca un jurnal personal, dar pe care îl poate citi oricine. Şi scopul este ca să socializez cu voi pentru a afla opiniile şi sugestiile, nu doar în legătură cu blogul, ci cu viaţa însăşi. Tot ce vreau este să îi fac pe cei din jur să zâmbească, indiferent de situaţie. Un simplu zâmbet ar putea înbunătăţii starea de spirit a ta şi a celor din jur. Ella’s

2 Comentarii

 1. Reparatii frigidere

  24/01/2017 la 9:59 am

  Articole dragute si la obiect Va doresc numai bine !

  Dă-i replica

 2. recomandarea zilei

  08/10/2023 la 10:46 am

  foarte bine facuta pagina, succes pe mai departe v-am adaugat in reader

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.