Acas' Adevăr grăiesc vouă Unde poți schimba monede

Unde poți schimba monede

3 minute de citit
0
2
20,065

După ani de adunat monede și îngrășat porcușorii… pușculiță, am reușit să scap de monede. În sfârșit!

Ieri seară am adunat tot mărunțișul de prin casă și am golit râtanul pușculiță făcut cu mânuțele mele – apropo, dacă nu ai pușculiță în casă te învăț eu cum să-ți faci – citește articolul de aici, scris acum mulți-mulți ani.

Cu patru kilograme și jumătate de monede de 10 bani și un pumn din alea de juma’ de leu mi-am luat rucsacul în spate și inima-n dinți și m-am dus taman „pe Borșului”, la Kaufland. Auzisem că acolo ar avea un aparat minune care-ți transformă monedele în card de cumpărături.

Cinci kilometri dus și, minune, tot cinci kilometri întors. Perfect zic, că mersul pe jos face piciorul mai gros, ocazie numai bună să îmi fac și „pașii”, dar despre treaba asta cu pașii discutăm altă dată, când voi mai avea chef de scris articole 🙂

Aparatul-minune de la Kaufland e ușor de folosit: pui frumos monedele pe o sită și le împingi gingaș spre o fantă în partea dreaptă. Pe ecran vezi cum ți se numără bănuții – suma totală și numărul de monede. Monedele respinse îți sunt returnate… cu astea poți să-ți încerci norocul la magazinul de cartier sau să le investești în gumă de mestecat.

automat de schimbat monede

Odată terminată joaca de-a băgat bănuții în găurică îți ridici bonul pe care aparatul îl eliberează și o anunți pe tanti cea amabilă de la biroul de relații cu clienții. Vei fi îndrumat spre o casă unde se pot alimenta carduri de cumpărături. Acolo, în schimbul bonului de la aparat vei primi un card de cumpărături nou-nouț pe care vei avea toată suma adunată din mărunțiș.

În cazul meu, mai aveam nevoie de 60 de bănuți să fac un total rotund de 170 RON.

bon monede schimbate

Mai e nevoie să spun că apoi poți să cumperi din orice magazin Kaufland tot ce vrea suflețelul tău și să achiți cu noul card făcut doar din mărunțiș? Sau poți să îl faci cadou și ai scăpat de o grijă de 8 Martie 😉

Un alt avantaj este că după ce ai cumpărat ceva și achiți cu cardul de cumpărături, pe bonul primit la casă vei vedea și câți bănuți ți-au mai rămas pe card.

Știu că Oradea a ajuns un oraș de invidiat și, probabil, te trece un gând de genul „ete’ai dracu’, acum au și aparate de schimbat monede”, ei bine, află că aparate din astea poți găsi și în alte supermarketuri Kaufland din țară: Arad – Centru / Bacău – Aviatorilor / Bistrița – Independenței Sud / București – Colentina / București – Rahova / București – Tei / Buzău – Frăsinet / Cluj-Napoca – Gheorgheni / Cluj-Napoca – Mănăștur / Cluj-Napoca – Mărăști / Craiova – Valea Roșie / Iași – Nicolina / Oradea – Rogerius / Ploiești – Vest / Râmnicu Vâlcea – Libertății / Sighetu Marmației / Slatina – Centrul Vechi / SloboziaSuceava – George Enescu / Timișoara – Dumbrăvița / Timișoara – Elisabetin / Tulcea

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Adevăr grăiesc vouă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.