Acas' guest post Asigurati-va bunul cel mai de pret si extrem de fragil: sanatatea!

Asigurati-va bunul cel mai de pret si extrem de fragil: sanatatea!

8 minute de citit
0
0
626

Omul privit din afara pare extrem de puternic. El conduce masini si cu ajutorul utilajelor performante ridica mii de tone, piloteaza avioane si inalta zgarie-nori. Te uiti la el si nimic nu pare sa te faca sa intelegi ca este fragil ca un bibelou de portelan sau ros de boala din interior ca un mar viermanos.

asigurare de viata

O cazatura puternica ii poate zdrobi oasele.

Si-a rupt picioarele, nu se mai poate duce la serviciu, ci sta acasa toata ziua si isi plange de mila, mai ales daca nu are Romania asigurari de sanatate OVB prin urmare nu obtine niciun venit, tocmai acum cand medicamentele costa, spitalizarea la o clinica privata buna costa, iar cand va reusi sa se ridice din pat drumurile la centrele de recuperare si gimnastica medicala costa.

Este cumplit sa ai nevoie de atat de multi bani, sa te faci bine si sa nu obtii niciun venit! La asta ar trebui sa te gandesti acum, cand din salariul destul de bun, ai putea rezerva o suma care nu se va baga de seama in fiecare luna sa iti asiguri sanatatea.

OVB Romania este cel mai bun broker de asigurari de sanatate din tara. Experienta de peste 40 de ani din statele dezvoltate ale lumii i-a fost foarte utila, de aceea in cei 12 ani de activitate pe piata romanesca a asigurarilor de sanatate a devenit curand lider in topul furnizorilor de asigurari de sanatate.

Iata cu ce argumente expertii financiari OVB te pot convinge sa iti faci o asigurare de sanatate:

  • in cazul imbolnavirii grave, cine are asigurare poate fi internat/internata la o clinica privata foarte buna, unde poate fi operat/operata si i se acorda ingrijiri atente si tratamente eficiente
  • daca se pierde capacitatea de munca total sau partial, pe baza asigurarii se primeste o suma lunara care sa faca posibila subzistenta
  • oamenii sanatosi pana la implinirea termenului prevazut de asigurare sunt premiati. Ei primesc o suma considerabila foarte folositoare la batranete
  • la nivel international, patru milioane de clienti sunt multumiti 100% de toate tipurile de asigurari mediate de expertii financiari ai societatii OVB Romania. Un broker de asigurari care rezista de 40 de ani pe piata internationala inspira incredere totala.

Asigurarea de sanatate poate fi folosita in circumstante duale: si de catre cei care se imbolnavesc si a caror sanatate necesita restaurare, dar si celor care sunt rasfatati de divinitate cu o sanatate de fier toata viata. Nu exista asigurare mai avantajoasa ca acesta fiindca este si forma de asigurare a sanatatii si recapatarii acesteia, in cazul imbolnavirii, dar si forma de economisire a unor bani pentru perioada pensionarii, cand veniturile scad si puterea de munca la fel.

Articole numeroase prezinta in termeni elogiosi asigurarile mediate de OVB Romania si incurajeaza oamenii in mod onest sa fie prevazatori.

Cand au, oamenii risipesc, iar cand sunt in lipsa, regreta lipsa de prevedere, mai ales cand li s-a adus la cunostinta unde se pot face cele mai bune asigurari in tara. Solicitarea consultantei se poate face prin formularul online de contact, printr-un apel telefonic sau scriind un e-mail.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.