Acas' guest post Cumpara acum un glucometru ca diabetul sa nu iti afecteze calitatea vietii!

Cumpara acum un glucometru ca diabetul sa nu iti afecteze calitatea vietii!

5 minute de citit
0
0
684

Oamenii nu constientizeaza cat de periculos este diabetul si cum poate afecta calitatea vietii. Ne-am obisnuit sa consideram periculoase alte boli: cancerul, SIDA, tuberculoza, afectiunile cardiace si anumite tipuri de hepatita. Este insa pentru a doua oara, cand vad un prieten cu probleme grave de sanatate pentru ca nu a tinut sub control diabetul, cu toate ca Glucometru Contour plus ONE se poate comanda si online acum si costa sub 200 de lei.

Contour Plus One

Mi-am vazut un prieten, barbat in puterea varstei, cum a schimbat rapid dioptriile de la ochelari, pana a ajuns sa nu mai vada fara ochelari. Ar fi dat orice sa isi recapete vederea si regreta amarnic ca nu s-a interesat de teste glicemie Contour plus pret care l-ar fi ajutat sa ia masurile necesare.

Este cumplit sa iti pierzi vederea fiindca nu te-ai prezentat la timp la medic (aproape toti gresim facand acelasi lucru, asteptam sa treaca de la sine) si sa nu iti comanzi glucometrul cu teste Contour plus cu care ai fi putut sa te verifici singur! Credeti ca lista complicatiilor diabetului se termina aici? Dupa pierderea vederii urmeaza pierderea mobilitatii, afectarea inimii si a circulatiei si multe alte complicatii.

Glucometrul Contour plus ONE face masuratori exacte si il poti folosi singur. Nu trebuie sa te prezinti la cabinet doar pentru a-ti masura glicemia fiindca poti afla pe loc valoarea ei, mai mult de-atat esti avertizat cromatic  prin “smart lights” – lumini colorate. Galbenul iti indica depasirea valorii admise a glicemiei, rosu iti arata ca esti sub valoarea normala, iar verdele te asigura ca esti in regula.

Acesta investitie este utila pentru toti membrii familiei tale, diabetul este o boala ce poate debuta la orice varsta.

In functie de indicatorul aparatului stai linistit sau te duci la timp la medic ca sa nu ajungi la situatiile despre care ti-am vorbit mai sus. Fa un popas pe onlinefarmacia.ro si comanda tot ceea ce ai nevoie pentru controlul glicemiei!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.