Acas' guest post Ajutorul perfect pentru realizarea unui proiect de vis pentru viitoarea ta locuinta!

Ajutorul perfect pentru realizarea unui proiect de vis pentru viitoarea ta locuinta!

6 minute de citit
0
0
1,044

In momentul in care te-ai hotarat sa iti ridici propria casa, primul pas si cel mai important, care practic va influenta in bine sau in rau realizarea constructiei, este proiectul.

Fie ca este vorba de proiecte case cu etaj, cu mansarda, simple sau cu demisol si asa mai departe, proiectul trebuie sa fie foarte bine pus la punct, astfel incat constructia sa poata garanta toata siguranta necesara dar si confortul de care ai nevoie tu si familia ta.

Proiect-casa-etaj

Prin urmare, este nevoie de oameni profesionisti, arhitecti si ingineri care stiu cum trebuie realizate niste proiecte de case, in special daca este vorba de case cu etaj, intrucat acestea trebuie sa fie cu adevarat solide.

Daca iti doresti o casa personalizata, echipa eProiecteDeCase.ro te poate ajuta in vederea realizarii proiectului unei case durabile, proiecte care sa poata asigura o structura de rezistenta solida, beneficiind in acelasi timp si de spatii interioare bine structurate chiar daca este vorba de o casa ceva mai mica.

Daca te numeri printre cei care sunt in cautarea unui proiect de casa cu etaj care sa poata asigura tot confortul si siguranta necesara, atunci eProiecteDeCase.ro este raspunsul perfect pentru nevoile tale.

In total pe site-ul acestora vei gasi peste 170 de priecte de case de toate tipurile. De asemenea acestia au o experienta de peste 8 ani in domeniul proiectarii locuintelor. In prezent echipa eProiecteDeCase.ro este formata din 7 arhitecti si 4 ingineri specializati in realizare proiectelor de case de vis. In tot acest timp, peste 800 de proiecte au fost autorizate la nivel national si numai in ultimul an au fost livrate peste 160 de priecte de case, bineinteles si acestea cu autorizatie 100%.

In ceea ce priveste preturile, acestea sunt extrem de avantajoase, fiind stabilite in funtie de cum vor decurge discutiile in vederea stabilirii proiectului final. In momenul in care clientii vor fi siguri pe acesta, pretul va fi stabilit si va ramane neschimbat pana la finalul priectului. Deci nu vor exista costuri suplimentare ascunse, “surprize” neplacute pentru clienti, numai in cazul in care se vor dori anumite modificari pe parcurs, caz in care vor fi comunicate eventualele costuri suplimentare.

Pentru toate detaliile legate de serviciile acestora dar si pentru vizualizarea proiectelor existente, te invit sa accesezi site-ul acestora si cu siguranta cei de la eProiecteDeCase.ro vor gasi impreuna cu tine, cele mai avantajoase solutii.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.