Acas' di tăte pentru toți Descoperă artistul din tine, Mustash te ajută

Descoperă artistul din tine, Mustash te ajută

2 minute de citit
0
0
1,102

Într-o lume sufocată de valori materiale, în care câștigul fizic are întâietate, satisfacția personală de a crea ceva, orice, doar de dragul artei pierde teren. Și e tragic. Iar termenul „artist” a căpătat diverse sensuri care nu au nimic în comun cu arta.

Pentru adevăratul artist – om iubitor de frumos, există un ajutor de nădejde, un loc unde găsești orice fel de materiale pentru artiști. Mustash te așteaptă cu săptămâna reducerilor la materiale pentru artiști care începe pe 21 noiembrie și se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday.

mustash

frida kahlo - autoportretChiar dacă numele te duce cu gândul la tipul de artist mustăcios, bățos și ușor rârâit cum vezi prin filme, între noi fie vorba, Mustash e un mustăcios simpatic și poți profita de reduceri chiar dacă nu ai mustață. Pentru un artist, mustața nu e un must-have, să nu uităm că toți avem drepturi egale. Ce, pentru a fi numite artiste, fetele trebuie musai să arate ca Frida Kahlo?

Mustash înțelege arta, înțelege nevoile artistului, de aceea e pregătit pentru fiecare. Indiferent că ai nevoie de ustensile pentru pictat, culori pentru sticlă sau pentru textile, instrumente pentru olărit sau sculptură, aici le găsești.

Ești un artist ale cărui opere intră pe sub pielea celorlalți… la propriu? Tot aici, la Mustash găsești instrumente necesare pentru tatuaje.

Iar pentru un plus de strălucire, la Mustash găsești foițe aurite și făcând haz de necaz, șansele de a-ți vedea operele expuse la Muzeul Țăranului Român, cresc considerabil. Depinde doar ce „modele” mondene alegi.

„Mustăciosul” știe că pentru un artist timpul este cel mai mare dușman, de aceea are grijă ca fiecare comandă să ajungă la tine rapid, prin curier, iar plata se face la primire. Așa te poți concentra pe creații, nu să îți ții mintea ocupată cu nimicuri. Ba chiar pentru comenzile care depășesc 300 de lei, „mustăciosul” plătește transportul pentru tine.

În oricine e ascuns un artist. Trebuie doar să-l din descoperi.Nu uita, Mustash te ajută.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.