Acas' Adevăr grăiesc vouă Ura! Am găsit gumă Turbo

Ura! Am găsit gumă Turbo

1 minute de citit
1
0
1,584

Gata cu cumpărăturile pe anul ăsta. Cărnuri, condimente,băuturici și alte cele… Toate bune și frumoase, dar surpriza cea mare a venit de la Auchan.

Surpriză cu… surprize.

La casă, aveau gumă Turbo. Și la doar 10 bani bucata!!! Mult mai ieftină decât aia pe care o luam când eram mic de la țiganca care vindea semințe, (h)alviță și gumă de mestecat la poarta școlii.

guma turbo

Mi-am adus aminte de copilărie, același gust, aceeași aromă de odorizant de mașină… oare pentru a fi în ton cu mașinile din surprize?! Aceeași gumă cu zahăr care se lipește de dinți, respectiv proteze… Aceeași gumă cu care se fac baloane imense ce atunci când se sparg se lipesc și de vârful nasului, sau… de sprâncene, dacă ești un adevărat maestru în făcut baloane de gumă.

La prima gumă, m-a și lovit o primă amintire, cea cu fuga după tirurile turcești, pe vremea Împușcatului. Cum vedeam un TIR cu număr străin (de obicei erau turcești), alergam toți copii după el strigând „Gumi, gumi!”. Unii tiriști ne ignorau, dar din când în când dădeam peste vreun șofer inimos care ne arunca din cabină ce avea și el la îndemână… mentosane, ciocolată sau gumă de mestecat. Alea erau cele mai bune dulciuri… că le primeam gratis 😀

Hai, la mulți ani! Mai ușor cu sarmalele și alcoalele, că există viață și după Revelion. Ne citim la anul.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Adevăr grăiesc vouă

Un comentariu

  1. Aplicatii Smartphone

    08/01/2015 la 1:59 pm

    Vreau si eu Turbooo!! 🙂

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.