Acas' aceste cuvinte ne doare La McNeil Rogerius se angajează numai surde?

La McNeil Rogerius se angajează numai surde?

4 minute de citit
3
0
3,295

McNeil Oradea… un fast food bun, cu niște sosuri care creează dependență. Dar ce te faci când tantile angajate acolo – mă refer strict la McNeil din cartierul Rogerius – sunt, hai să zic, surde, asta așa ca să fiu mai discret… deși la cum se comportă cu clienții ar fi potrivite și apelative mai puțin delicate, gen: toante, proaste, răutăcioase sau nesimțite. Dar nu vreau să-mi aud vorbe cum că-s vreun porc insensibil care jignește gratuit, deci mă limitez la a le zice că-s „surde”.

Păcat de gyroșii ăia buni (gyrosuri, gyroase sau cum naiba o fi forma de plural). Oricât de buni ar fi, pe mine m-au cam pierdut de mușteriu. E simplu. Refuz să mai fiu tratat cu curul de către niște tanti angajate, de parcă ar trebui să mă ploconesc și să fiu profund recunoscător pentru o chiflă cu carne tocată și niște sosuri aruncate în scârbă și nici nu-mi convine să mă cobor la un asemenea nivel încât să mă scandalizez acolo.

mcneil oradea gyros

Nu-mi pică bine să repet comada de patru-cinci ori, doar pentru că tantile nu pot amesteca niște ingrediente dacă nu au muzica dată imoral de tare. Că doar fără muzica dată la maxim nu ies gyroșii gustoși. Ce să fac? Să mă priponesc în mijlocul șandramalei și să urlu „Bă, ăsta e fast-food, nu discotecă, fi-v-ar manelele ale dracu’. Sunteți la muncă, nu în bodegă să vă dați pe șale pe ritmuri țigănești.” Nu pot, sunt chiar un tip finuț când vreau.

Ultima dată când am luat mâncare de acolo, mi-a pus capac. Subliniez ultima dată… Pentru a nu știu câta oară, a trebuit să strig comanda, de parcă aș fi chef Dumitrescu ăla de la Hell’s Masterchef.

– Patru gyroși cu ceapă și porumb

– Ce?

– Patru gyroși cu ceapă și porumb!

– Ce?

Patru gyroși cu ceapă și porumb!!!

Și bineînțeles, au obiceiul de întoarce curul la client înainte ca acesta să termine umil tot ce are de spus și, normal, fără să confirme comanda. Păi nu? Mai bine să înțelegi greșit, decât să întrebi.

Și uite așa eu zic ce vreau, tanti înțelege ce vrea și mă aleg cu patru gyroși cu ceapă, fără porumb și… picant. Dar nu picant, așa, două-trei picături de gust, ci un strat gros de erős pista de parcă era întins cu mistria. Inițial mi-am zis că nu se cade să mă crizez și să refuz comanda, că doar îmi place mâncarea picantă. Ei aș, amestecul ăla nu se putea numi gyros picant… ci mai degrabă un imens sos de ardei iute cu un pic de gyros pe lângă. Iar de gust ce să mai zic? Ce-i ăla gust!? Că nici papile gustative nu mai am de când am mâncat chestia aia.

Tanti făcătoare de fast-food, sper să citească acest articol și patronul matale, să te ardă la salariu cum m-au ars și pe mine gyroșii ăia și la intrare și la… ieșire.

Și nu-s primul care o pățește cu tantile angajate… Altă dată, așteptând comanda tot acolo, la McNeil Rogerius, am asistat la o discuție între surdele care amestecau vesele ingrediente cu de toate în chifle:

– Aaa, să vezi că odată a venit unu și a comandat două gyrosuri, îi povestea una celeilalte. Și io am înțeles greșit și i-am făcut nouă. Ha, ha, ha.

Serios??? Nouă – două, porumb – picant, e tot un drac? Scumpe tanti întinzătoare de sosuri pe chifle, ați merita să primiți o comandă mormăită de genul „două gyros cu foarte mult porumb” și să faceți nouă … cu al dracului de mult picant, să vi se refuze apoi comanda încât să nu le mai puteți pasa la altcineva. Să vă alegeți cu o gaură în buzunar de ceva zeci de lei. Să vă dispară rânjetele de fețe. Poate așa vă învățați minte să fiți atente la comenzile date de clienții care vă plătesc salariile și să lăsați dracului manelele pentru ascultat acasă.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

3 Comentarii

  1. Ana Chilba

    04/02/2016 la 9:47 am

    Sant stupefiata si ffff suparata pt ce aud ca se petrece la McNeil Rogerius.Sant administratorul firmei si doresc sa aflu mai multe.

    Dă-i replica

    • Iulian M.

      04/02/2016 la 10:48 am

      Evenimentul prezentat in articol s-a petrecut in decembrie 2014 (de altfel atunci a si fost postat articolul). Intr-adevar, nu o data s-a intamplat ca anagjatele sa intoarca spatele inainte ca toata comanda sa fie plasata, probabil din graba. Niciodata nu mi-a fost confirmata comanda, iar uneori am renuntat sa mai adaug produse la comanda pentru angajatele erau neatente la cereri specifice, iar muzica era data tare tot timpul.
      De altfel m-am tinut de cuvant, iar din decembrie 2014 nu am mai trecut prin zona, deci nu pot sa imi dau cu parerea despre starea de acum.
      Tin sa mentionez ca la punctul de sub pasajul Crisul nu am avut niciodata astfel de probleme 🙂

      Dă-i replica

  2. Maria Teodosiu

    02/09/2018 la 9:04 am

    Buna ziua! Pentru ca, aici in sud, am auzit numai lucruri bune si frumoase despre orasul dvs, am hotarat sa-l vizitam la inceputul lunii octombrie. Mica problema ar fi „Unde mancam?”Am tot cautat recomandari pe internet, am citit si recenziile clientilor de la cateva restaurante aflate in zona cazarii noastre (Aleea Strandului) si am ramas nelamuriti. Cam toti scriu acelasi lucru:timp de asteptare la masa mare, personal nepoliticos…Am zis sa ne orientam si spre fast-food si asa am ajuns la articolul dvs. Am vazut ca este scris acum ceva timp dar se pare ca nu s-a schimbat mare lucru. Deci tot nelamuriti am ramas…

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.