Acas' aceste cuvinte ne doare De 8 martie la Old Mill … sau glume de doi bani de la un restaurant de aceeași valoare

De 8 martie la Old Mill … sau glume de doi bani de la un restaurant de aceeași valoare

1 minute de citit
1
0
2,311

Între glumă și jignire este o linie subțire pe care mulți nu o văd și terfelesc totul de dragul amuzamentului propriu. Parafrazând un „clasic”, din păcate, încă în viață – este și cazul angajaților pe partea economică de la restaurantul Old Mill din Oradea sau mai bine zis Old Meal, dacă ar fi să țin cont de calitatea mâncării servite de ei.

Închis cu tam-tam de către Poliția Locală și deschis pe șestache, restaurantul, în semn de respect (?) are în meniu un desert special cu ocazia zilei de 8 martie, pentru soții, mame și bunici:

oldmill oradea meniu 8 martie

Băi „morarilor” de la „Moara veche” nu era chiar necesar să ilustrați calitatea mâncării pe care o serviți. Oricine v-a trecut pragul știe că mâncarea de la voi e ca ce arătați acolo, în pozele alea. E trist că ați redus la o glumă atât de ieftină o zi cu însemnătate pentru femeile care ne sunt alături, pentru femeile care ne-au născut și ne-au îngrijit cândva. Bă cretinilor, voi aveți mame? Dați-le atunci lor să vă mănânce desertul.

Este trist că, în general, această zi este adusă în derizoriu. Este trist că s-a ajuns ca buchetul de flori să fie înlocuit de buchetul de falusuri. Chiar credeți că femeile asta își doresc de ziua dedicată lor?

Rușine bă! Rușine pentru gluma de doi bani, rușine pentru mâncarea pe care o serviți zi de zi, rușine pentru felul în care vă tratați clienții.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

Un comentariu

  1. Camasa

    21/03/2016 la 7:57 pm

    Da ce pot sa zic, chiar este o gluma de prost gust facuta de cei de la OLD MILL, asta nu e gluma de 8 martie … pot spune chiar foarte deplasata ….

    Dezgustat ….

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.