Acas' aceste cuvinte ne doare Probabil cea mai amuzantă reclamă de pe Facebook

Probabil cea mai amuzantă reclamă de pe Facebook

2 minute de citit
1
0
1,867

Știți reclamele alea enervante de pe Facebook, da? Nenorocitele alea de postări plătite din cauza cărora nu mai poate omul să citească liniștit o știre traumatizantă nou-nouță… de acum trei ani, să se alarmeze de la vreo știre falsă sau să dea un like și-un partikip la paginile viaipiurilor care nu au altceva mai bun de făcut decât să-și doneze mașinile și teancurile de telefoane pe paginile de Facebook?

Ei bine, azi, tot dând scroll pe Facebook, între o poză cu un pisoi și un filmuleț din ăla filipinez care se vrea a fi filmat cu camera ascunsă, dar pute a regie proastă de la o poștă, am dat peste cea mai haioasă reclamă. Partea cea mai tare e că cei care au promovat-o nici măcar nu și-au dorit să fie amuzanți.

Produsul promovat e serios, nu glumă, că doar nu ne ținem de cioace… E un produs util oricărui mascul care vrea pătrățele pe burdihan fără cel mai mic efort… și anume un maiou à la Mircea Badea, dar care vine cu pătrățelele gata făcute. De parcă visul oricărui bărbat, după ce a investit serios în propria burtă, e să se încorseteze cu un dispozitiv din ăsta, ca și madamele din epoca victoriană. Că doar muți urlă că ne aflăm în plin proces de … vulvanizare a bărbatului (asta așa, ca să o zic mai frumos).

Dar umorul involuntar al reclamei nu de aici vine, ci de la descrierea produsului… și ca să nu vă rețin prea mult, că poate aveți și alte treburi mai importante de făcut, atașez și poza cu pricina:

reclama facebook

Acum, că deștepții care au făcut postarea au ciordit aiurea un articol de pe net, de pe un blog (adresa se poate vedea în josul pozei) e o treabă, dar nici asocierea dintre produs și text nu e prea bine gândită… în mod sigur după ce roșii de la PSD își vor termina de aplicat toate „promisiunile”, nu vom avea nevoie de un maiou pentru slăbit, că vom fi slim și fit cu toții.

Păi unde în istorie ați văzut să mai rămână oameni grași după un val de ciumă?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

Un comentariu

  1. Marius Robu

    18/08/2017 la 3:28 pm

    Ba, un tricou din asta am si eu, dar l-am luat pentru ca eu am facut o operatie si in loc sa iau ceea ce mi-a dat medicul si era in farmacie vreo 200 de lei am dat pe asta 5$ pe ebay.

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.