Acas' di tăte pentru toți Cazare în regim hotelier – o alternativă mult mai bună decât clasicul hotel

Cazare în regim hotelier – o alternativă mult mai bună decât clasicul hotel

3 minute de citit
0
0
1,830

Acum, în plin sezon estival, să găsești un loc de cazare decent și la un preț rezonabil este o adevărată provocare. Pentru un turist, opțiunile clasice de cazare ar fi hotel sau pensiune. Dar în ultima vreme s-a dezvoltat așa numita cazare în regim hotelier, devenind o alegere mult mai avantajoasă pentru client, atât referitor la prețul plătit sau condițiile de cazare, dar și la intimitatea pe care o are cel care alege această alternativă.

Cazarea în regim hotelier reprezintă închirierea unui apartament sau garsonieră, în locul unei camere la hotel sau pensiune, fiind din ce în ce mai căutată de către cei care doresc un concediu pentru care să nu facă eforturi financiare foarte mari, având în același timp tot confortul de acasă.

cazare garsoniera bucuresti

Avantajele oferite de acest model de cazare sunt destul de importante pentru a reprezenta o alegere înțeleaptă pe viitor:

În primul rând, prețul. Închirierea unui întreg apartament este apropiat sau chiar mai mic decât de prețul unei singure camere la hotel.

De exemplu, cei care aleg cazarea în garsoniere în regim hotelier în București pot beneficia de cazare în zone bune ale orașului, la prețuri considerabil mai mici decât ale unui hotel obișnuit din aceeași zonă.

Alegerea închirierii unui apartament este soluția ideală pentru o familie numeroasă sau un grup de prieteni apropiați, pentru că soluția clasică presupune închirierea mai multor camere la hotel, deci soluția tradițională presupune costuri mult mai ridicate.

Spațiul este generos. Bineînțeles că mărimea unei camere de hotel nu se poate compara nicicum cu o garsonieră sau apartament, iar libertatea de mișcare aduce un plus de confort.

apartamente chirie bucuresti

Ai parte de tot confortul de acasă. Apartamentele și garsonierele închiriate în regim hotelier beneficiază de toate dotările unei case normale. Marele plus față de hotel, reprezentând prezența unei bucătării utilată cu tot ce este necesar, aceasta contribuind la avantajele prezentate mai sus: ajută la păstrarea unui buget redus, pentru că mesele luate la restaurant sunt doar de plăcere, nu și de nevoie, întrucât se poate prepara mâncare „acasă”, dar bucătăria aduce și un plus de spațiu necesar oricui.

De ce anume trebuie să ții cont când alegi cazarea în regim hotelier.

Zona în care se află garsoniera sau apartamentul. Pentru un turist este avantajos să aleagă un apartament situat în apropierea obiectivelor turistice, economisind astfel diverse cheltuieli cu transportul dacă distanța de la cazare până la locurile pe care dorește să le viziteze poate fi parcursă pe jos. De asemenea este important ca apartamentul să fie în apropierea stațiilor de transport în comun, dar și pe liniile de transport care prezintă interes pentru turist, de la caz la caz, respectiv transportul până la gară sau diverse obiective turistice. Consultarea în prealabil a hărții transportului în comun este necesară, dar astfel se pot ajusta multe alte cheltuieli care pot interveni.

Urmărește recenziile acordate de către alte persoane care au apelat în trecut la serviciile oferite de către proprietarul apartamentului vizat. Dacă nu dispui de prea multe detalii în baza cărora să îți formezi o părere, solicită informații suplimentare de la proprietar. O documentare temeinică te poate scuti de eventuale neplăceri. Câteva fotografii în plus te pot ajuta să îți formezi o părere despre cazarea respectivă și serviciile oferite de către proprietar.

Dacă ai folosit acest tip de cazare, te rog să îți descrii experiența în secțiunea de comentarii.

Concediu plăcut! 😉

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.