Acas' guest post Corpuri de iluminat la moda in 2016

Corpuri de iluminat la moda in 2016

2 minute de citit
0
0
1,443

Fie ca ne-am mutat in casa noua sau ca la un moment dat dorim sa renovam sau, pur si simplu, corpurile de iluminat s-au ars, la un moment dat acestea trebuie inlocuite.

Pentru ca o casa perfecta inseamna o casa in care toate detaliile sunt puse la punct, trebuie ca si corpurile de iluminat sa se regaseasca in tendintele modei. Da, in cazul in care nu stiai, exista si moda corpurilor de iluminat. Chiar daca la prima vedere, aceasta moda poate parea ciudata, afla ca foarte multi din cei care isi amenajeaza casa tin cont de aceasta. Avand in vedere acest lucru, propun ca in cele ce urmeaza sa aflam care sunt corpurile de iluminat la moda in acest an.

becuri-led

Iluminatul led chiar daca nu este utilizat la scara mare, se afla la moda in acest an. Specialistii din acest domeniu, ne recomanda sa investim in iluminatul led, in special in becuri led. De ce? Pentru ca acestea in scurt timp vor acapara intreaga piata, deoarece ofera o varietate de avantaje. Dintre acestea, cele mai importante sunt consumul redus de energie precum si faptul ca nu sunt poluante.

In cazul in care doresti sa iti amenajezi casa in stil clasic, atunci trebuie sa apelezi la corpurile de iluminat suspendate. Spre norocul tau, acestea sunt la moda si in acest an, dupa ce anul trecut foarte multa lume a achizitionat clasica lustra. Pentru a combina utilul cu placutul, specialistii din domeniul amenajarilor interioare, recomanda achizitionarea unor lustre cu becuri led. Astfel, te poti bucura de un corp de iluminat clasic precum si de o factura la energia electrica mult mai mica decat daca ai achizitiona o lustra care utilizeaza un alt tip de bec.

Dupa cum bine stim din alte domenii de activitate, unele lucruri nu se demodeaza niciodata. Acest lucru este valabil si in cazul candelabrelor, care si in acest an vor fi la mare cautare. Spre deosebire de anii trecuti, cand acest corp de iluminat era utilizat cu precadere in spatiile mari, anul acesta, acestea sunt recomandate si pentru incaperile mici, dar care sunt amenajate cu mult bun gust.

Pentru ca nu doar tipul corpului de iluminat conteaza, ci si culoarea acestuia, specialistii ne spun ca anul acesta, corpurile de iluminat care imita culoarea cuprului sunt la moda.

Daca vrei sa fii la moda si din punct de vedere a corpurilor de iluminat pe care le utilizezi in casa, atunci recomand achizitionarea corpurilor de iluminat pe care le-am prezentat in acest articol. Acestea pot fi achizitionate la cel mai bun pret din magazinul de leduri.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.