Acas' guest post Becuri cu led sau becuri clasice?

Becuri cu led sau becuri clasice?

5 minute de citit
0
0
604

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont in orice locuinta este reprezentat de iluminat.

becuri cu led

Modul de iluminat trebuie sa fie unul cat mai eficient din punct de vedere energetic dar si prietenos din punctul de vedere al efectului asupra noastra.

Este de la sine inteles ca becurile slabe, care nu pot sa ne furnizeze toata lumina necesara pentru a ne desfasura activitatile zilnice de acasa, ne vor creea o stare de somnolenta, de moleseala datorita faptului ca ochii vor obosi, fiind necesara mult mai multa concentrare. Ochii ne vor obosi si in situatia in care lumina folosita in incaperi este prea puternica, deoarece acestia vor fi nevoiti sa suporte mult mai mult fata de intensitatea ideala.

Petru a alege cele mai potrvite corpuri de iluminat, trebuie sa tinem cont de marimea incaperii in care urmeaza sa fie montate dar si de puterea becurilor, astfel incat acestea sa nu fie nici prea puternice dar nici prea slabe si trebuie gasita o solutie de mijloc care sa ne fie favorabila.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune solutii de iluminat, eficiente si durabile, fie ca este vorba de banda, spot-uri ori becuri led sau prize si intrerupatoare, Savelectro.ro va pune la dispozitie o gama foarte variata de produse, toate de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase.

Pe scurt, deoarece ar fi foarte multe de spus, aceste solutii de iluminat cu led dispun de foarte multe avantaje in comparatie cu becurile incandescente, compact fluorescente sau fata de cele cu halogen care usor, usor le vor inlocui in totalitate.

Sunt eficiente, sigure si economice, lumina atingand intant intensitatea maxima, nu este nevoie de timp de incalzire si cel mai important sunt foarte prietenoase ochiului uman.  Consumul de energie este de asemenea scazut, nu se incalzesc precum cele clasice si nu contin mercur, substanta care este extrem de periculoasa pentru om.

  • Corpuri de iluminat la moda in 2016

    Fie ca ne-am mutat in casa noua sau ca la un moment dat dorim sa renovam sau, pur si simpl…
Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.