Acas' di tăte pentru toți Și femeile au barbă, nu-i așa?

Și femeile au barbă, nu-i așa?

1 minute de citit
2
0
1,849

Un pic de cioc à la Kurt Cobain sau o mustăcioară gen Hitler sunt câteva mici trucuri prin care bărbații își măresc puterea de seducție. Dar ce te faci când o barbă ce i-ar face invidioși și pe bătrâneii din ZZ Top e a unei femei și anume Vivian Wheeler din Wood River, Illinois?

În poza de mai sus, Vivian Wheeler este cea cu barba mai mare 😀

Vivian Wheeler deține recordul pentru cea mai lungă barbă pentru o femeie. Cam 28 de centimetri. Bărboasa Femeia a început să se bărbierească pe când avea numai 7 anișori, dar prin ’93 s-a lasat păgubașă, acum având o frumusețe de barbă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vivian Wheeler suferă de hipertricoză sau pilozitate excesivă, dar afecțiunea medicală nu o … afectează prea mult, participând la un spectacol de ciudățenii ale naturii din care câștigă destui bani. 

Oricum, Vivian mai are „puțin” de așteptat până să îl ajungă din urmă pe Hans Langseth, americanul de origine norvegiană, care în 1927, când a murit, avea o bărbuță de „doar” 5,3 metri.

Hans Langseth, însă, nu s-a putut bucura dincolo de moarte de barba lui, fiindcă membrii familiei i-au tuns părul de pe față, lăsându-i doar câțiva centimetri, de consolare. Barba a fost donată Institutului Smithsonian, unde poate fi admirată și în ziua de azi.

 

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

2 Comentarii

  1. escorte

    30/04/2012 la 11:26 pm

    Ce ciudat arata !!!

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.