Acas' di tăte pentru toți Rick Genest – Zombie Boy

Rick Genest – Zombie Boy

1 minute de citit
3
0
2,741

rick genest - zombie boyPentru canadianul Rick Genest, totul a început cu un tatuaj, un craniu și două oase încrucișate, la vârsta de 16 ani și dupa aia nu s-a mai oprit. După câțiva ani și o grămadă de bani investiți in cernelurile de sub piele, Rick a reușit să devina cunoscut drept Zombie Boy, datorită tatuajelor ce-l acoperă din cap până în picioare – la propriu.

Oase, fel de fel de gângănii, viermi, larve și carne putrezită. Cam la asta se rezumă modelele tatuate pe el. E un tribut adus filmelor horror al căror fan este Rick.

Pe capul ras are tatuat… un craniu deschis și cu circumvoluțiunile creierului la vedere, iar fața e marcată de un „rânjet” în care se văd tatuate gingiile.

rick zombie

Zombie Boy deține două recorduri mondiale omologate de Guinness World Records. Unu pentru cele mai multe insecte tatuate ; și anume 176 de gângănii sunt desenate pe tot corpul. Altul este pentru cele mai multe oase umane tatuate, 139 la număr.

rick zombierick zombie

În februarie 2011, Rick Genest a apărut în clipul „Born This Way” al ciudățeniei care se îmbracă cu hălci de carne, Lady Gaga.

rick zombie

Lucifer’s Blasphemous Mad Macabre Torture Carnival este show-ul macabru în care Zombie Boy apare ca un fachir alături de un șarpe boa pe care îl tot țucă pe năsuc.

rick zombie

Recent a aparut și într-un clip promotional pentru Dermablend, o companie producătoare de cosmetice.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

3 Comentarii

 1. Eu Spanac

  12/04/2012 la 1:00 pm

  Super crema! Idiot om!

  Dă-i replica

  • diana

   05/07/2012 la 11:17 am

   nici nu il cunosti de ce il judeci? ca se exprima altfel decat societatea te-a invatat sa apreciezi frumosul sau uratul?….

   Dă-i replica

 2. oltelean

  12/04/2012 la 6:46 pm

  :)) de crema, nu stiu ce sa zic… eu si cosmeticele = baba si mitraliera. si individul nu imi pare idiot… a investit in imaginea asta si acum profita la maxim de look-ul pe care il are. bine… chestia asta atrage dupa sine si o gramada de riscuri… felul in care esti privit in societate si cacaturi de genul.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.