Acas' aceste cuvinte ne doare Hemoroizii bată-i vina … sau ce-și mai bagă românii în cur

Hemoroizii bată-i vina … sau ce-și mai bagă românii în cur

2 minute de citit
2
0
2,664

„Mă doare în cur de …”. Toți folosim expresia asta să ne arătam dezinteresul. Dar ce te faci când exprimă un adevăr și durerea e reală? Păi ignori orice sfat medical și o dai pe leacuri băbești.

Hemoroizii reprezintă cauza tuturor prostiilor făcute de oameni: „De aia am facut prostia asta, că m-a mâncat în cur.”

Dacă te mănâncă, scarpină-te.

Să vedem ce-și mai bagă românii în rect.

Cel mai recent caz ar fi cel al ieșeanului de 61 de ani care a ajuns la urgență cu un știulete de porumb de 20 cm. înfipt in cur. Bineînțeles că l-a folosit să își trateze … hemoroizii. Cam stupidă metoda, trebuia să folosească și el o sticlă de Alexandrion, așa cum a facut alt ieșean cu ceva timp în urmă.

O brăileancă în vârstă de 37 de ani a călcat pe bec la propriu și becul i-a ajuns, din întâmplare (!?), tocmai în vagin, unde s-a și spart. A propos de spart, mai țineți minte cazul olteanului din Slatina care a vrut să spargă sâmburii de la cireșele pe care le mâncase? Era constipat, saracul, iar combinația de băutură și cireșe mâncate cu tot cu sâmburi, a dus la înfigerea în cur a unui ciocan. Cum ciocanul s-a blocat, l-a băgat și pe un al doilea. Ca prin minune, după operație a fost recuperat din anusul distinsului domn și un mâner de la o halbă de bere.

Pai de, romanul e sărac, nu are bani de aruncat pe jucarioare erotice, așa că folosește și el ce are prin casă. Cum a făcut o băbuță din Constanța care a ajuns la spital după o partidă de sex avută cu o … ceapă roșie. Ce ți-e și cu pensionarii ăștia, tot timpul se gândesc la mâncare, de aia, poate, a ajuns la spital și o altă băbuță, o brăileancă (alta) de vreo 70 de ani, căreia i-a rămas un baton de salam blocat în păsărică. De-aia se întâmplă cazuri d’astea, că nu sunt pensionarii solidari. Dacă s-ar uni, ce mâncăruri delicioase ar face. Și le-ar face cu plăcere. Un salam, cu câteva ceape, mai bagi un morcov mai maricel plus un castravete și încropești dracu’ ceva ceva acolo, că pensia e mică.

Dar pensionarii cu pricina au un motiv de bucurie. Salvarea e aproape și nu mă refer la ambulanță, doamne ferește! El, numai el poate aduce fericire în di-rect: Dan Diaconescu. Că doar a promis românilor: „Voi fi un Vlad Țepeș, varianta 2012”. Votați-l cu toții pe D.D. și va fi vai de curul vostru.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

2 Comentarii

 1. Aniela Deby

  20/04/2012 la 10:24 am

  Hai ca esti tare:)))=))Saptamana viitoare te trec in recomandari:X Prea bun articolul asta:D cica „trage aer in piept si apasa cu putere”:))))

  Dă-i replica

  • oltelean

   20/04/2012 la 12:18 pm

   😀 Multumesc pentru aprecieri. “trage aer in piept si apasa cu putere” in continuare :))

   Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.