Acas' Fabrica de știri ... prefabricate Educație sexuală în școlile din Românica?

Educație sexuală în școlile din Românica?

1 minute de citit
0
0
1,192

De anul viitor, elevii ar putea avea ca materie de studiu educația sexuală. Cine altcineva putea propune acest proiect decât profa de sex, Laura Andreșan, ca doar printre atâtea scandaluri mondene, divorțuri și combinări, cam uitase lumea de ea. A! Și nu e singură, bineînțeles că are alături un nene ginecolog, pe Ioan Stoian. Nu e lângă ea să-i ingrijeasca rănile pe care probabil le are în urma muncii intense în domeniu, cum v-ar putea trece prin cap, ci o susține în chestia asta cu ore de sex.

Pfuu! Nu! Ginecologul nu o susține pe Laura Andresan cu ore de sex… amândoi au proiectul ăsta, referitor la cursurile de sexologie în școli. Nu de alta, dar e un domeniu în care mai învață și profesorii câte ceva de la elevi.

Până când educația sexuală va fi introdusă (deși „băgată” s-ar potrivi mai bine) ca materie obligatorie în programa școlară, viitoarele profesoare de sex (Laura Andreșan, Eva Kent, Alina Plugaru sau Cătălin Botezatu și Mircea Solcanu – că nu suntem un popor discriminator, doar ne tragem din Traian și Decebal, la naiba) trebuie să aprofundeze bine materia și muncească în continuare pe brânci sau pe (la) spate, fiecare cum poate. Nu ar fi chiar așa de greu, doar au pornit toate de la munca de jos, în genunchi.

Se pare că a venit timpul ca elevii să învețe și teoretic, că practica e demult prezentă prin școlile din Românica. Dacă îmi aduc bine aminte, chiar și un profesor de educație fizică de la liceul Jean Monnet din București a avut o tentativă de a preda ore de sex, doar că spre nenorocul lui, nu a reușit să predea la toată clasa, ci doar unei eleve, care s-a îmbufnat și și-a reclamat dascălul pe motiv că nu este prea bine pregătit în domeniu.

O avanpremieră a cursurilor de sex puteți vedea mai jos, în fragmentul din Monty Python and the Meaning of life:

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Fabrica de știri ... prefabricate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.