Acas' aceste cuvinte ne doare Violatorul fidel – operă în trei acte

Violatorul fidel – operă în trei acte

1 minute de citit
1
0
1,964

beer - helping ugly people have sexFaceți cunoștință cu tanti Rica. Săraca. Sub amenințarea paharului de țuică a fost victima a, doar, trei violuri.

Gurile rele bârfesc, dar tanti Rica nu bea alcool, numai suc din când în când și o sticlă de vin pe zi.

Tanti Rica nu vrea să fie violată, dar dacă se întâmplă, asta e… doar nu o să se certe cu nea’ violatorul din cauza asta. E mulțumită că măcar îi e fidel, o violează doar pe ea, nu se duce brambura prin sat și pe la alte băbuțe dornice de un viol.

Când nea’ violatorul își făcea treaba, tanti Rica ar fi strigat, s-ar fi zbătut, ar fi protestat cumva, dar risca să se înece cu țuiculița sau, doamne ferește, să verse sticla cu băutură și e scumpă, al dracu’ să fie Băsescu că a scumpit toate băuturile.

Vecinele nu o văd cu ochi buni pe tanti Rica. Nesimțitele. Toată ziua bârfesc. „Ce are ea și ele n-au? De ce vine nea’ violatoru’ numai la ea? Cum de l-a prins pe individ în mreje? Cum l-a fermecat de îi e violator fidel?” Niște țărănci, dom’le, n-ai cu cine să faci casă bună.

Așa e viața la țară, cu bune și rele, invidia e mare.

Tanti Rica mai are un singur dor: să facă măcar o dată în viață o plimbare pe meleaguri vasluiene, țara sexului … geriatric. Poate așa scapă și de blestemăția aia de reumatism.

Vasluieni din toate babele, feriți-vă! Vine tanti Rica.

În clipul de mai jos o aveți pe tanti Rica. Nea’ violatoru’ a avut-o deja de trei ori.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

Un comentariu

  1. fata_verde

    21/07/2013 la 5:07 pm

    ahaha cel mai tare articol pe care l-am citit vreodata… e ceva in aer acolo in Vaslui, tocmai de aia vreau sa ma mut acolo dupa ce implinesc 70 de anisori. urmarind stirile de la ora 5 mi-am dat seama ca femeile din acea zona sunt cele mai satisfacute din toata tara.. tinerii se ocupa sa preafericeasca babele, iar tatii se ocupa de fiicele lor minore 😀

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.