Acas' aceste cuvinte ne doare Tot pe Facebook a apărut și rezolvarea cazului celor șapte violatori din Vaslui

Tot pe Facebook a apărut și rezolvarea cazului celor șapte violatori din Vaslui

1 minute de citit
4
0
1,890

Toată țara, televiziunile și Facebook-ul au explodat de când șapte puțalăi din Vaslui au desacralizat obiceiul local moștenit din moși strămoși de a viola numai babe … și s-au dedulcit la o puștoaică.

De la petiții online până la citate motivaționale care înfierează exemplar faptele reprobabile la care s-au dedat moldavii din Vaslui, isteria violului a cuprins întreaga națiune, dovedind încă o dată că românii sunt solidari … pe internet.

Așa cum ne-au obișnuit, fosele septice antenesciene și proteviste nu puteau sta deoparte, violul fiind întors pe toate părțile și privit din toate unghiurile. Mă mir că nu au trecut încă la reconstituirea faptului, să fie cât mai explicit.

Așa-i la noi. Cum cineva are un necaz, trebuie expus public, trebuie profitat la maxim de necazurile semenilor, stors cazul până la ultima picătură de audiență, iar compasiunea pierde teren în fața procentelor de reach și share.

Dragostea cu năbădăi de pe plaiuri vasluiene a ajuns chiar și la urechile alea mari ale prim ministrului, încă, Ponta, care profită de gargara generală pentru a trage un semnal de alarmă… cum că „la Vaslui, nişte infractori periculoşi stăteau acasă bine-mersi şi noi ne bucurăm că vedem deputaţi sau senatori sau politicieni arestaţi preventiv”. Păi Poanto, nu știu cum să-ți spun, dar țara asta colcăie de infractori periculoși care stau în libertate bine-mersi, iar cei mai periculoși – băieți deștepți – și-au tras imunitate parlamentară.

Dar zic să nu ne enervăm prea rău, că-i de-abia joi, iar până la relaxarea din week-end mai trebuie să suportăm și o zi de vineri… oricum pe Facebook a apărut și o eventuală rezolvare a cazului de amor cu forța. Mă rog, e doar o sugestie:

Ciomu Facebook - viol Vaslui

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

4 Comentarii

 1. Ventiris

  23/07/2015 la 8:38 pm

  Ultima soluție: înc-o „ciomiluție”… 😀

  Dă-i replica

 2. Beatrice

  24/07/2015 la 11:25 pm

  Parerea mea este ca se mediatizeaza prea mult acest caz si nu stiu daca este neaparat normal. Fata asta cum de indura toata expunerea asta publica? Peste tot, la tv sau pe internet gasesti stiri si noi „reactii” vis-a-vis de acest caz, mi se pare prea mult.

  Dă-i replica

 3. Amalia

  07/08/2015 la 10:56 am

  „Ciomilutia” poate avea loc fara anestezie? 😀

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.