Acas' di tăte pentru toți De câte ori o faci?

De câte ori o faci?

2 minute de citit
1
0
1,010

Greu e să faci față unei dependențe mai ales dacă te lovești de tentații la orice pas. Și dacă mai spun că azi vorbim despre dependența de sex, ți-am trezit interesul?

Dependența de sex e mai mult decât un subiect delicat, e o boală și trebuie tratată. Poți ajunge ușor în situații penibile: te freci de femei necunoscute prin mijloacele de transport sau îți pierzi slujba fiindcă ai filmat pe sub fusta șefei. Chiar și o simplă plimbare prin oraș poate fi foarte greu de suportat: pe unde te uiți vezi numai afișe și reclame sexy, iar cuplurile care se sărută pasional în public nu te ajută deloc să-ți iei gândul de la dependența de sex care te macină pe interior.

De unde știu asta? Din trailerul filmului „Thanks for Sharing” / „Tentații (i)rezistibile”. O comedie în care se prezintă aventurile a trei dependenți de sex. Făcând haz de necaz, protagoniștii din „Tentații (i)rezistibile” fac terapie de grup, sunt supravegheați de alții ca ei, care s-au înfruntat cu aceleași probleme și au reușit să le depășească.

Filmul  plin de tentații este regizat de Stuart Blumberg. Același Blumberg care prin 2010 mai aducea în discuție în filmul „The Kids Are All Right” un alt subiect tabu, căsnicia gay.

În distribuție îi regăsim pe Mark Ruffalo – un sentimental vulnerabil și noua lui „iubită” Gwyneth Paltrow ; Josh Gad – clovnul filmului care strigă disperat: „Nu mă pot controla, am nevoie de ajutor”.

Filmul mai aduce și o apariție surpriză – Alecia Beth Moore cum e cunoscută ea în viața de zi cu zi sau P!nk când apare la MTv (uite că am scos și-o rimă) care o interpretează pe Dede, fata cea „rea” și mai slobodă la gură.

tentatii irezistibile

Acum urmează întrebarea de 10 puncte: tu de câte ori o faci?

Eu de vreo două ori în fiecare seară, iar dacă se întâmplă să mai ațipesc, reiau acțiunea de unde am rămas și nu e nicio problemă. A! Hai să ne înțelegem! Despre uitatul la filme este vorba, nu vă mai gândiți la prostii.

Cu acest articol particip la SuperBlog 2013.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Un comentariu

  1. Bogdan

    15/10/2013 la 9:39 pm

    Filmul pare OK. Am vazut trailer-ul acum ceva vreme, am uitat sa-l mai urmaresc si nu stiam ca a aparut. Cat despre filme, destul de des, cand am chef si nu sunt prea obosit 🙂

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.