Acas' Adevăr grăiesc vouă „Fan brânză” sau Cum să câștigi la un concurs la care n-ai participat

„Fan brânză” sau Cum să câștigi la un concurs la care n-ai participat

1 minute de citit
4
0
1,790

Știți bancul ăla arhaic și de demult în care unul se tot ruga la Dumnezeu să câștige la loto și un înger vine la el și-i zice „A zis Doamne-Doamne că o să câștigi, dar cumpără măcar un bilet”. Deci prima regulă pentru a câștiga la un concurs, e să participi.

Teoretic, dacă participi ai mai multe șanse de câștig decât unul care nu participă. Teoretic. Dar iată că se întâmplă și minuni… deci cum am ieșit printre câștigătorii unui concurs la care NU am participat.

În perioada 21 – 31 ianuarie, Delaco a pus la bătaie premii surpriză la un concurs desfășurat pe pagina lor de Facebook – https://www.facebook.com/fanbranza – prin care fanii produselor Delaco erau îndemnați să arate prin imagini ce înseamnă pentru ei a fi fan brânză. Iar câștigătorii acestui concurs au fost:

fan branza
Sursă imagine: https://www.facebook.com/fanbranza

Numai că unul dintre câștigători a participat la concurs cu o imagine „împrumutată” din articolul Avem echipă, n-avem valoare. Mare brânză, scris de mine la proba Delaco pentru SuperBlog 2013.

Rău îmi pare pentru fanul care a câștigat premiul cu poza făcută de mine, dar cum nu s-a obosit nici să șteargă watermark-ul de pe imagine, premiul i-a fost retras, așa că azi am primit un mail de la echipa Delaco prin care eram anunțat că … am câștigat. Nu știu ce, doar e premiu surpriză.

Așadar, clasamentul final cu norocoșii câștigători arată acum așa:

 

fan branza final
Sursă imagine: https://www.facebook.com/fanbranza

Iată deci că se poate câștiga și fără participare directă 🙂 . Norocul meu a fost că cei din juriul concursului au fost atenți și au observat la timp că imaginea respectivă nu a fost realizată de acel participant.

Le mulțumesc celor de la Delaco pentru această surpriză, mi-au luminat ziua cu această „pățanie” și ce să mai zic… îndemn oamenii să mai participe cu pozele mele la astfel de concursuri 😀

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Adevăr grăiesc vouă

4 Comentarii

 1. Maria-Agu Ignat

  08/02/2014 la 9:25 am

  Felicitari ! Deja lumea se intreaba unde este inscrierea ta 🙂 Pupici

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   08/02/2014 la 3:36 pm

   Eu nu am nevoie sa particip la concursuri, castiga altii pentru mine :))

   Dă-i replica

 2. Maria, fan branza

  10/02/2014 la 10:50 am

  Buna Iulian – doar o clarificare mica – imaginea ta este premiata pentru ca este inspirationala si ne bucuram ca ne-a atras din nou atentia. Pentru ca nu ai participat la concurs, bineinteles ca nu poti fi castigatorul acestei actiuni specifice, dar, independent de activare te-am declarat un Fan Branza Adevarat!
  Multumim si te asteptam pe http://www.facebook.com/fanbranza si pe http://www.fanbranza.ro

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   10/02/2014 la 11:41 am

   :)) Nu este nicio problema, doar nu poti castiga fara sa participi. Oricum, a fost foarte amuzanta „patania” si este de apreciat corectitudinea juriului. (Y)

   Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.