Acas' guest post De unde pot cumpara Bitcoin si cum pot castiga de pe urma acestei achizitii?

De unde pot cumpara Bitcoin si cum pot castiga de pe urma acestei achizitii?

11 minute de citit
0
0
558

Investirea banilor in bitcoin pare in acest moment una dintre cele mai bune investitii pe care le putem face. De pare si nu este? Pentru ca la fel ca in oricare alta investitie, si investitia in bitcoin prezinta niste riscuri destul de importante, care nu pot fi ignorate si datorita carora investitia in bitcoin nu este 100% sigura. Dar, orice investitie din care se pot castiga bani are si dezavantaje asa ca riscurile pe care le presupune investirea in bitcoin nu trebuie sa ii faca sa renunte pe cei care doresc sa realizeze o astfel de investitie. Pentru ca totul sa decurga conform planului si investirea in bitcoin sa devina o investitie profitabila, care sa aduca si mai multi bani, este necesar ca ianinte de a investi in bitcoin sa fie cunoscute anumite detalii. Mai ales in cazul in care nu ai fost interesat de aceasta moneda pana in momentul in care aceasta a fost subiect de presa ca urmare a cresterii foarte mari a valorii acesteia.

De unde pot cumpara bitcoin si cum pot castiga de pe urma acestora?

Cu siguranta ca intrebarea din titlul si subtitlul acestui articol este pe buzele multor persoane care vor sa achizitioneze bitcoin. Pentru a raspunde cat mai concret la aceasta intrebare in continuarea acestui articol voi prezenta care este locul de unde pot cumpara Bitcoin si de asemenea cum se poate castiga de pe urma achizitionarii acestei monede digitale.

comision-cumparare-0

Avand in vedere ca bitcoin-ul este o moneda virtuala, care exista exclusiv in mediul online este clar ca si achizitionarea acesteia poate fi realizata prin intermediul mediului online. In cadrul acestui mediu exista mai multe platforme internationale dar si nationale prin intermediul carora bitcoin-ul dar si alte monede digitale pot fi tranzactionate. Pentru ca totul sa decurga bine iar clientul sa fie multumit de alegerea facuta este necesara studierea paltformelor de tranzactionare bitcoin pentru ca pe piata exista si platforme care nu lucreaza in avantajul clientilor. Bitmahavi.com este fara nici o urma de indoiala una dintre cele mai apreciate platforme prin intermediul careia pot fi tranzactionate monede digitale. Aceasta ofera cel mai bun pret pentru tranzactionarea monedelor, totul se realizeaza extrem de repede iar utilizarea acestei platforme este usor de realizat. Este atat de usor de utilizat incat si o persoana care nu are cunostinte prea multe despre utilizarea computer-ului sau a mediului online poate utiliza cu usurinta aceasta platforma. Siguranta oferita este un alt avantaj oferit de catre aceasta platforma. Aceasta este necesara in orice tranzactie realizata prin intermediul mediului online si in special in momentul in care este vorba despre sume mari de bani, asa cum este in cazul tranzactionarii bitcoin-ului.

Din momentul in care ai achizitionat un bitcoin va trebui sa il depozitezi undeva pana in momentul in care doresti sa il cheltuiesti sau sa il transformi in bani reali. Avand in vedere ca bitcoin-ul este o moneda virtuala este logic ca aceasta nu poate fi depozitate intr-un portofel real, asa cum se intampla in cazul banilor reali. Totusi, bitcoin-ul se depoziteaza tot intr-un portofel insa nu unul real ci unul virtual. Ca si in cazul platformelor prin care pot fi tranzactionate monede virtuale, si in cazul portofelelor virutale exista mai multe variante. Pentru a nu avea probleme legate de detinerea monedelor digitale este necesara alegerea unui portofel virtual care ofera siguranta 100%. Pana aici, cred ca totul este clar. Dar, cum se poate castiga de pe urma bitcoin-ului? La fel ca in cazul bursei, si anume prin specularea fluctuatiilor de pret ale bitcoin-ului. Aceasta moneda virtuala cu toate ca este utilizata de un numar din ce in ce mai mare de persoane este in continuare o moneda cu un grad ridicat de volatilitate. Acest grad de volatilitate face ca bitcoin-ul sa fie o investitie foarte buna pentru viitor, asta in cazul in care esti dispus sa astepti momentul prielnic pentru ati maximiza investitia.

Concluzii

In concluzie, bitcoin-ul poate fi achizitionat prin intermediul platformelor de tranzactionare existente in mediul online, bitmahavi.com fiind una dintre acestea. Castigul de pe urma acestei investitii rezulta din tranzactionarea acestei monede virtuale. Pentru ca profitul sa fie cat mai mare este necesara achizitionarea bitcoin-ului la un pret mic si vanzarea acestuia la un pret cat mai mare.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.