Acas' di tăte pentru toți Times New Roman din online „pe sticlă”

Times New Roman din online „pe sticlă”

1 minute de citit
7
0
2,235
times-new-roman
Imagine ciordită cu o nesimțire crasă de la http://www.timesnewroman.ro/ și modificată nițel

Ce-i place românului cel mai mult pe lumea asta? Să râdă de alții. Așa că bășcălia se mută la Prima Tv, la noua emisiune de știri „pe dos” Știrile Times New Roman – în fiecare seară de sâmbătă și duminică de la orele 8 trecute fix. Citând blogul times new roman se pare că Călin de la TNR (inevitabilă cacofonie… ce vină am eu că-l cheamă așa?!) a reușit cea mai mare realizare a sa… aceea de a se pișa în aceeași încăpere cu Grig Chiroiu – vag îmi aduc aminte cine e Cric Grig, că nu mă uit la „Trăsniții”.

O fi de bine că taimsniuromanii trec din online pe sticlă? O fi un mare fâs? Om trăi și om vedea. Au mai fost și alții care au mai încercat trecerea din mediul online la teve, fără prea mult succes. Să reușești în online e mai ușor decât să concurezi cu alte posturi tv mai bine clasate, să obții niște audiențe, să menții niște standarde. Vezi cazul Mikey Haș care a dat un mare chix.

Părerea mea, o emisiune tv e un pas riscant pentru TNR. Nu văd cum ar putea să umple 30 de minute de emisie, de două ori pe săptămână doar cu titluri, că între noi fie vorba, titlurile articolelor reprezintă cam tot ce înseamnă times new roman punct ro… conținutul cam scârțâie.

Din partea mea, sper să le iasă pasiența, să vedem și noi, în sfârșit, o emisiune cu umor de calitate.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

7 Comentarii

 1. claussit

  11/03/2014 la 12:28 pm

  Salut ,
  Asta ma intreba si pe mine cineva cu ce ar putea veni pe TV ca nu vede rostul . Pentru noi care citim si site-ul lor banuiesc ca nu ar putea aduce nimic nou sau foarte interesant .
  Dar exista o mare parte de public exclusiv TV care nu citeste . Ma refer la cei ce nu citesc aproape nimic si TV-ul e viata lor . Si este un public destul de mare si nu neeaparat non-intelectual . Si da , nu vor fi multe chestii noi , vor avea probabil un rezumat TNR plus cateva lucruri nepublicate pe site . Banuiesc ca noi care ii stim si ii citim plus acea parte de public neexplorata de acest gen va aduce o audienta bunicica .

  Claudiu

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   11/03/2014 la 12:48 pm

   Da, numai ca o foarte multi din publicul tinta, sambata seara sunt la berici sau la agatat prin cluburi. Mai greu cu statul la televizor.
   Sper totusi sa aduca ceva nou fata de site, nu doar sa-si promoveze articolele.
   Online e mai usor de facut audienta, ca site-ul poate fi accesat la orice ora. Oricum, va fi interesant de urmarit, cel putin pentru inceput.

   Dă-i replica

   • claussit

    11/03/2014 la 1:31 pm

    iti dai seama ca o parte din public va veni dintre fanii lui BendeacDeLaCaransebes . Nu stiu cat vor putea ei sa inteleaga sau sa aprecieze umorul TNR . Ca e umor fara maimute urlatoare .

    Dă-i replica

 2. marco

  12/03/2014 la 2:29 pm

  Nu mi se pare ca doar titlurile sunt amuzante, au articole la care am ras si le-am recomandat la o granada de prieteni. Chiar pot sa faca misto de oricine in multe articole fara sa se repete (prea tare).

  Dă-i replica

 3. turbo

  12/03/2014 la 4:20 pm

  este unul dintre putinele site-uri care au haz, articolele lor chiar trebuia sa apara pe tv. dar acum o sa intervina cenzura si o sa fie praf…

  Dă-i replica

 4. Florin

  14/03/2014 la 8:56 pm

  Abia astept sa vad prima inregistrata, la TV.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.