Acas' aceste cuvinte ne doare Românii au talent?

Românii au talent?

1 minute de citit
2
0
1,696

Ca tot românul fără talent, mă uit și eu vinerea la televizor, doar-doar îi văd pe ăia care au talent. Mă uit și mă minunez: de unde dracu’ au apărut atâția țăcăniți care se cred buricii pământului? Că parcă la ultimul recensământ mai eram doar vreo nouășpe milioane de români.

Fără îndoială, sunt și oameni care au un real talent… sau antrenament, dar parcă se acordă prea mult timp țăcăniților care vin la preselecții doar ca să fie penibili.

nebuni

Hai, doi-trei care se fac de râs, mai merg arătați, să se râdă tot poporul de cât de proști sunt ăia… dar să acorzi un sfert de oră din emisiune pentru doi indivizi care nu fac altceva decât să se certe, mi se pare exagerat.

Veniți la preselecții de bună voie sau aduși de către realizatori cu arcanul în emisiune, țăcăniții nu mai amuză.

Sunt mult prea mulți, iar momentele care s-ar vrea amuzante depășesc limita bunului simț.

Foamea de bani, visul la marele premiu sau doar un cola gratis primit în culise îi fac pe mulți să nu mai țină cont de penibilul situației. Un cuplu de inconștienți care își obligă fetița de doar 7 ani să se plimbe pe scenă, chipurile prezentând moda… alta care cântă??? „My heart will go on” de se scufundă Titanicul cu tot cu Celine Dion… și exemplele pot continua la nesfârșit.

Și totuși se mai găsesc talente acolo unde nu te aștepți. Unul ar fi Cosmin Gabor care după neinspirata introducere nu promitea mare lucru.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

2 Comentarii

 1. Detectivul

  09/03/2013 la 11:08 pm

  Hehe, pai din astia 19 milioane, jumatate suntem tacaniti :). Uita-te la audiente;)

  Dă-i replica

 2. Iulius

  10/03/2013 la 10:31 am

  Wow.. Ai dreptate.. Nu l-am vazut pe Cosmin Gabor pana acum si intr-adevar asa este. A avut un inceput nepromitator dar o performanta deosebita! 😀

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.