Acas' gura pacatosului Doamne, mare ți-e grădina! Și-i plină de țăcăniți

Doamne, mare ți-e grădina! Și-i plină de țăcăniți

4 minute de citit
2
0
1,313

Duminică noapte, în loc să dorm și eu ca orice om normal, mă uitam pe BBC Knowledge. Tare mult îmi plac documentarele lui Louis Theroux, iar The Return of America’s Most Hated Family mi-a întărit convingerile că dincolo de greutățile pe care le avem, bine e în Românica noastră. Avem noi țăcăniții noștri, dar sunt total inofensivi comparativ cu țăcăniții altora, mai precis din Statele Unite ale lui Obama.

Documentarul cu pricina era despre Biserica Baptistă Westboro, o adunătură de pocăiți siniștri care văd un motiv de bucurie în orice dezastru, calamitate sau boală, pentru că ăsta-i modul prin care Dumnezeul lor ăl furios îi pedepsește pe păcătoși. E undeva un tsunami? Încep să țopăie ca apucații, mulțumindu-i lui Șeful ăl de Sus că i-a spălat de păcate pe nenorociții de păcătoși. Un cutremur dărâmă câteva orașe și mor o grămadă de oameni? Vibrează trimișii Domnului de plăcere că Doamne-Doamne i-a scuturat pe oameni de păcate.

westboro baptist tsunami

WestboroNu încep să scriu acum despre istoria cultului și câte milioane de dolari au plătit daune morale, că doar există Wikipedia, ce naiba. Și au și vreo… multe site-uri prin care împrăștie în lume ura lui Dumnezeu. Site-urile lor pot fi ușor găsite gugălind o combinație de trei cuvinte: god+hates+… orice alt cuvânt care vă trece prin minte (america, world, gay, fags, you, pizza etc.)

Cert e că între bisericoșii ăștia și restul „sfinților” pocăiți nu există nicio asemănare în afară de ochii goi. „Sfinții” din Topeka, Kansas, cu tartorul Fred Phelps în frunte, își ocupă puținul timp pe care-l mai au până la Apocalipsă cu mitinguri contra… orice, cu procese pentru calomnie, se mai duc neinvitați pe la vreo înmormântare, unde sparg cheful celor de la pomană cu pancartele lor colorate, veseli nevoie-mare că proaspătul împământat de aia a murit, că a fost pedepsit de Doamne-Doamne.

Măcar nu pot fi acuzați de discriminare, ei urăsc pe toată lumea în egală măsură, bine poate îî urăsc oleacă mai mult pe împopoțonații care se iubesc cu semeni de-ai lor, de același sex. Așadar poponari, evrei, gay, soldați, homosexuali, musulmani, pederaști – ei sunt întruchipările lui Sătănel și toți trebuie să piară.

Chiar și Obama e negru (!?) de supărare, aflând că e primul din lista de păcătoși. Și nu-i doar un drăcușor anonim din imensa hoardă cu care se luptă „sfinții”, ci ditamai împielițatul, Satana în persoană.

Westboro BaptistTot ei au și soluția și pentru relansarea economiei americane. Inamicul numărul unu al economiei trebuie anihilat pe loc. Iar acesta este, nu râdeți, Moș Crăciun.

Toți din jur sunt păcătoși, murdari, numai ei, „sfinții” sunt curați. Și au cei mai curați copii, doar le aplică tot timpul spălături de creiere.

Că ăia-s țăcăniți, nu e nicio îndoială, dar e tragic să sădească atâta ură în sufletele copiilor. Să-și dreseze copii în halul ăsta, să urască tot ce mișcă, nu poate duce la nimic bun. Extrapolând, aș putea zice că așa apar teroriștii și criminalii în serie.

Noroc că unora dintre copii crescuți în sânul sectei, când ajung la o vârstă și deschid bine ochii, le vine mintea la cap, vor să devină… oameni nu sfinți și atunci ori sunt renegați de propriile familii, ori părăsesc secta de bună voie. Oricum nu le duce nimeni lipsa prin familii. Pentru ei, chiar proprii copii le devin dușmani de moarte dacă încalcă regulile impuse de cult.

Să profităm de faptul că suntem încă sub efectul sărbătorilor de iarnă și să ascultăm un colind făcut special pentru noi, păcătoșii. Doar nu degeaba și-au rupt baptiștii o bucățică din pioșenia lor ca să prezinte lumii Santa Claus will take you to Hell:

Așadar să băgăm la cap că Dumnezeu ne urăște de moarte și să stăm cu bucile încordate, că acușica vine Apocalipsa peste noi.

Băi, nu ne-am învățat minte că de sute de ani îl tot așteptăm pe Barosanul să se plictisească de singurătatea din Ceruri și să vină în vizită pe Pământ, iar El nu și nu, că nu are chef să vină? Doară ne urăște, de ce dracului să vină pe aici?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

2 Comentarii

 1. spanac

  07/01/2014 la 6:29 pm

  conform oricarei constitutii, oamenii sunt creati egali indiferent de rasa, sex, apartenenta politica, sexuala sau religioasa.

  insa asa-ti vine cateodata sa le dai unor d-astia cu ceva in cap…. oare s-or bucura tot asa cand le-o cadea o bomba in mijlocul „bisericilor” lor?

  sa-i vad bucurandu-se si topaint multumiti cand le moare copilul calcat de masina. Nu doresc r[u nimanui, insa ma intreb.
  Ca si apartenenta politica, nu am voie cu svastica, nu am voie sa fiu nazist, sunt scos in afara legii. parca aveam aceleasi drepturi cu toti ailalți…

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   08/01/2014 la 8:20 am

   Stii cum e… unii sunt mai egali decat ceilalti, iar fanatismul, de orice fel, nu duce niciodata la ceva bun

   Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.