Acas' Adevăr grăiesc vouă RDS & RCS mai umblă la canale

RDS & RCS mai umblă la canale

34 secunde de citit
5
0
1,121

telecomandaPosturile VH1 și Film Café au zburat din grila de programe RDS. Nu pot să zic că plâng după Film Café. Iar despre VH1 îmi plăcea să-l știu acolo, băgat printre ălelalte canale de muzică pe care nu le folosesc.

La schimb, RDS-ul a introdus în grilă Comedy Central Extra și versiunile HD de la History, Viasat Nature, Eurosport și Eurosport 2. Mare brânză.

Statistic vorbind, am ajuns la 135 de posturi tv din care urmăresc doar cinci-șase. Nici nu știu de ce mai țin abonamentul ăsta digital special MaxPack Digi Film. Probabil din motive care țin de lene.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Adevăr grăiesc vouă

5 Comentarii

 1. Aniela

  12/01/2014 la 12:09 am

  Eu mai pierdeam vremea pe Film Cafe, din pricina faptului ca postul are totusi filme bune. Iar cum eu nu am nici pachetul cu HBO nici Digi Filmul lor, trebuie sa ma multumesc cu celelalte posturi de gen din grila lor de programe.

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   12/01/2014 la 1:38 pm

   Nu pierzi nimic. Eu unul, de ani buni n-am mai vazut un film la tv. Ma uit doar la stiri si documentare. Pentru filme, inca mai merge varianta online.

   Dă-i replica

 2. Daniela G

  13/01/2014 la 7:57 pm

  Eu tot sper sa reintroduca in grila Discovery, nu prea ma impac cu ce documentare dau ei. Cat despre filmele la televizor, acestea sunt de domeniul trecutului. Singurul lucru util sunt stirile, fiindca imi e mai usor sa le ascult decat sa-mi obosesc ochii la laptop.

  Dă-i replica

 3. Yamasha

  14/01/2014 la 7:42 pm

  nasol, pacat de VH1, era chiar un post de muzica bun… in rest…

  Dă-i replica

 4. Paul

  18/01/2014 la 2:58 pm

  Am crezut ca doar mie mi s-a parut ca au aparut canale noi… au noroc mai mult cu digi sport-ul si SPER din tot sufletul sa nu scoata canalele precum history, n.geographic, travel.. ca discovery-urile oricum le-au scos..

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.