Acas' di tăte pentru toți Slăbește rapid și mănânci cât vrei

Slăbește rapid și mănânci cât vrei

3 minute de citit
0
0
1,568

Ai vaga impresie ca ești un picuț grăsuță fiindcă toți te strigă Balena? Crezi că cei care îți zic Batoza, îți zic așa din cauză că ai un kil pe centimetru pătrat? Nu poți nici măcar să ridici furculița la gură, că imediat începi să gâfâi?

fat signAcum coșmarul tău ia sfârșit. Urmează acest mic îndrumar despre cum să scapi de cele câteva… zeci de kilograme în plus, dar totuși să îți poți ferici stomacul și îngroșa sângele cu mâncarea plasticată de la McDonalds, să faci în continuare vânzări de zeci de lei zilnic shaormeriei de la colțul blocului și să nu salivezi în vis noaptea, cu gândul la cremele grețoase de pe prăjituri.

Investește acum și vei avea un corp pentru care și Milla Jovovich te va invidia.

Urmează una din metodele de slăbit de mai jos și, poate, nu vei regreta:

– Metoda Dinu Patriciu: investește-ți economiile în franciza de succes mic.ro, viitoare nimic.ro și stresul că vei sfârși înglodată în datorii îți va lua kilogramele cu mâna. Osânza va dispărea de pe tine mai repede decât dispare o shaorma din mâna Ozanei Barabancea.

– Metoda afumată: un mic truc… cinci pachete de țigări pe zi și grăsimea dispare. După ceva timp, vei vedea cum cancerul îți roade slănina mai repede decât roade Ioana Tufaru slănina de la fast-food.

– Metoda junkie: o mică relație, o pilă la dealerul din cartier și vei fi fericită să scapi de șuncile care nu îți dau pace. Injectează-ți câteva unități de heroina zilnic și vei ajunge să nu te mai recunoști în oglindă, slana va dispărea de pe tine cum dispare o prăjitura în preajma Vioricai de la Clejani.

– Metoda fără somn: de ce să dormi și să pierzi distracția din timpul nopții? Zece cafele pe zi și cinci energizante ar fi de-ajuns să poți rupe cluburile în două, toată noaptea. Încearcă s-o ții așa și garantat într-o săptămână scapi de grija kilogramelor în plus. Nici măcar Minodora cu dieta ei „minune” nu va reuși să pună kile pe ea cum vei da tu jos grăsimea.

– Metoda cu voie bună: se știe că alcoolul deshidratează, așadar scapă de apa reținută de corp astfel: dimineața – două sute de votcă asortate cu un păhărel mic de lichior, la prânz – o sticlă de cognac și două beri la gustărica de la ora 4, iar la cină două sticle de vin roșu, musai sec și o țuiculiță să taie greața.

Așadar, dacă ai probleme cu grăsimea, cu colăceii, cu slănina și șunculița adunată ani de-a rândul, exista cel puțin o metodă care ți se potrivește. Sună-ți prietenele, adună toată cireada și apucați-vă de slăbit. Urmați una din metodele prezentate și veți scăpa repede de grija kilogramelor, de fapt… dacă vă țineți bine de treabă, scăpați de orice grijă.

LATER EDIT: Pentru cazuri care necesită măsuri extreme recomand: metoda malinaolinesciană care implică cântărirea în plonjon și dieta fatacupăruldefoc bazată pe cură intensivă cu Furadan. După numai câteva săptămâni vei ajunge la o greutate de numai 8 kilograme, vei fi numai piele pe os… bine, mai mult os decât piele.

  • O siluetă perfectă cu Gerlinea

    Chiar dacă soarele a decis să nu ne încânte zilele acestea cu prezența lui, știrile deja n…
  • Flabelos și riscurile ascunse

    De puțin timp s-a deschis un centru flabelos în clădirea unde avem sediul firmei. Odată cu…
Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.