Acas' aceste cuvinte ne doare Jos Băsescu ! Jos „Emic” Boc !

Jos Băsescu ! Jos „Emic” Boc !

1 minute de citit
2
0
1,900

Romania protesteaza. Romanii isi striga oful pe strazi. Nu ne-a ajuns o revolutie, mai vrem una. Poate ca de data asta iese cum trebuie.

basescu and company„Jos Băsescu!” „Jos Guvernul!” „Muie Steaua!” „Curva și cu chiorul au distrus poporul” „Muie Voltaj!”

Ma rog, fiecare cu ce-l doare. Un lucru e sigur, asa nu se mai poate, oamenii s-au saturat sa fie furati de cei carora tot romanul de rand le aseaza cururile in scaune pufoase cu fiecare vot acordat. „Jos Băsescu!” Dar cine sa ii ia locul? Iliescu care sta cu pensete infipte in cur? Nastase – sa si mai faca patru case? Antonescu – marioneta lui Patriciu? Geoana „Mihaela dragostea mea” care fara PSD nu valoreaza nici cat o poseta de-a Elenei Udrea? Nebunul Tribunul Vadim? Doamne fereste! Dan Diaconescu „in direct inregistrat in reluare”? Cine-i bun frate? Cine?

Nu avem clasa politica, nu avem in mainile cui sa lasam rolul de sef. Am fost, suntem si vom fi furati de cei aflati la conducere. Atata timp cat cei alesi au ca scop interesele propriului partid, iar partidul merge in directia in care vrea cel din spatele partidului, omul de rand nu are nicio sansa.

Intrebarea cetateanului turmentat ramane, din pacate, de actualitate: eu cu cine votez?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

2 Comentarii

 1. Baggio Zedorff

  21/01/2012 la 12:44 am

  jos jigodiaaa

  Dă-i replica

 2. creare site

  11/09/2016 la 11:01 pm

  O imagine cat pentru toata criza lor economica.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.