Acas' Adevăr grăiesc vouă Marian Crișan filmează „Iguanele” în Oradea

Marian Crișan filmează „Iguanele” în Oradea

1 minute de citit
0
0
1,992
Marian Crișan

Marian Crișan, regizor al filmului „Morgen” propus de Centrul Național al Cinematografiei să reprezinte România la categoria „Cel mai bun film într-o limbă străină”, la premiile Oscar 2012 va începe curând filmările la proiectul „Iguanele”. La fel ca și pentru „Morgen”, Bihorul a fost din nou ales de regizor, filmările pentru „Iguanele” urmând să fie făcute în Oradea, Salonta și Arieșeni.

În 4 ianuarie, la castingul de la Teatrul Regina Maria, orădeni de toate vârstele și-au încercat șansa de a deveni actori de figurație în noua pelicula semnată de Marian Crișan, iar în noaptea de 2 februarie vor avea loc filmări în clubul „Abyss – rock metal pub”. Tot în „Abyss” va avea loc concertul trupei „Iguana pe fir”, concert care va fi filmat și folosit pentru proiectul „Iguanele”.

Este de remarcat asemănarea dintre numele trupei din Salonta de rock alternativ „Iguana pe fir” și numele noului film semnat de Marian Crișan, de altfel filmul prezentând o lume a rockerilor din provincie, dar și o trupă de rock din zona underground. Un rol important în „Iguanele” lui Marian Crișan îl va avea Paul Popovici, vocalistul și basistul trupei „Iguana Pe fir”.

Nu întâmplator a fost ales „Abyss – rock metal pub” ca loc de filmare, clubul fiind perfect amenajat pentru tematica filmului.

Paul – Iguana pe fir
Abyss – rock metal pub
  • Halloween 2011 în Abyss – Rock Metal Pub Oradea

    Sâmbătă noaptea, în Abyss Rock Metal Pub din Oradea fu mare chef, mare. Muzica bună ca de …
Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Adevăr grăiesc vouă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.