Acas' guest post Personalitate reflectată de pantofi

Personalitate reflectată de pantofi

6 minute de citit
0
0
345

            Pantofii pe care îi porți indică personalitatea unei femei dar și starea de spirit a acesteia. Te simți diferit atunci când ai o pereche de pantofi eleganți față de momentul în care ai niște adidași în picioare.

            O persoană încrezătoare poartă tocuri în picioare; o femeie de afaceri care poartă tocuri înalte și subțiri dă impresia unei femei care poate controla situația și este răspunzătoare pentru ceea ce face iar oamenii se pot încrede în abilitățile sale de gestionare a afacerii.

pantofi trusardi

            Platformele sunt purtate de o persoană la modă și care este foarte conectată la rețelele de socializare, care probabil că se pozează permanent și se afișează acolo, așa încât prietenii să poată să vadă că are control, că situația este sigură și că ea știe cum să o managerieze.

            Pantofii stiletto precum pantofii Trussardi Jeans sunt varianta adoptată de o persoană care își exercită foarte bine atribuțiile manageriale dar și căreia îi place activitatea pe care o prestează, care găsește o distracție în ceea ce face și care dorește să împletească partea profesională, responsabilă, cu latura distractivă, prin urmare acest tip de persoană păstrează echilibru între profesie și viață personală.

            Persoanele cu tocuri mai mici și subțiri, sunt persoanele nostalgice, cu îmbrăcăminte clasică, inactive pe grupurile de socializare și care se simt bine să evite viața socială pentru un film bun și o fotografie a unei naturi moarte.

            Botinele sunt purtate de persoane relaxate, care nu își fac permanent planuri și care așteaptă să vadă încotro îi îndreaptă destinul; astfel de persoane sunt, însă, ambițioase și își pot susține punctul de vedere fără să se retragă, și fără să îi fie teamă de ce vor spune ceilalți dar au dificultăți în a delega atribuții, având încredere doar în ei înșiși.

            Tenișii sunt pentru oamenii sociabili, activi și încrezători, care își urmează foarte bine scopul, care sunt permanent ocupați și pe drum, prin urmare, pentru confortul propriu și respectarea programului activ, aleg acest tip de încălțăminte.

            Pantofii gen opincuțe indică o persoană gingașă care are timp să manipuleze și să își vadă scopul atins, fără să atragă atenția și care urmărește să fie fericită.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.