Acas' guest post Ghid pentru verighete și inele de logodnă

Ghid pentru verighete și inele de logodnă

6 minute de citit
0
0
411

          Verighetele sunt un simbol al iubirii și legăturii spiritule dintre soț și soție; înainte de verighete, cererea în căsătorie este însoțită, în general de un inel de logodnă care se caracterizează prin prezența unei pietre prețioase. Inelul de logodnă simbolizează dragostea pe care o poartă soțului și dorința de trăi împreună până la adânci bătrâneți dar cei doi încă nu sunt căsătoriți. Întrebarea este dacă este chiar necesar inelul de logodnă; dacă partenera este o persoană care iubește tradițiile și căreia i-ar plăcea să povestească pentru ani despre cum a fost cerută în căsătorie și să arate inelul, atunci recomandarea este să alegeți un inel care credeți că i-ar plăcea deoarece cu siguranță va aprecia momentul, un exemplu ar fi ATCOM Lux cu safir și diamante LANCELOT aur alb. Un alt aspect care trebuie apreciat este dacă logodnica are obiceiul să poarte inele deoarece este posibil să depoziteze și inelul de logodnă, ceea ce ar face efortul de achiziție inutil.

verighete

Înainte de căsătorie cei doi își aleg verighetele care, în general sunt mai simple, eventual au o piatră mică la verigheta pentru ea. Materialul din care aceasta este realizată trebuie să fie dintr-un metal rezistent precum aurul sau platina, dacă doriți un metal alb iar aurul alb este, de fapt un aur galben în aliaj cu argintul sau platina iar pe deasupra este un strat alb care se curăță periodic, prin urmare platina ar fi varianta cea mai potrivită dacă iubiți aspectul alb al unei bijuterii; argintul este un metal care se zgârie ușor și care poate provoca și alergii dar titanul, care este ceva mai închis la culoare, este mai rezistent și nu provoacă alergii.

Alegerea pietrelor este importantă, atât pentru inelul de logodnă cât și pentru verighetă; cea mai rezistentă piatră prețioasă este diamantul, la care sunt importante 4 aspecte: culoarea acestuia, diamantul având foarte multe culori, tăietura acestuia, claritatea și caratajul său.

Oricare ar fi decizia, aceste două piese au mare valoare afectivă, prin urmare, indiferent de decizia de moment, acestea vor fi apreciate oricum deoarece reprezintă un simbol al dragostei și al legăturii.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.