Acas' guest post Cum să aplici singură lacul pe unghii

Cum să aplici singură lacul pe unghii

2 minute de citit
1
0
946

În această perioadă în care am fost nevoiți să stăm acasă iar saloanele au fost închise, a fost o provocare să avem permanent unghiile îngrijite și acoperite cu lac. Provocare apare atunci când sunteți dreptace și trebuie să aplicați lac la mâna dreaptă cu stânga sau invers, dacă sunteți stângace, fără să vopsim cuticulele sau să avem o amprentă pe unghie. Chiar și atunci când veți exercițiu și aplicați frecvent ojă pentru alte persoane, tot este destul de greu atunci când se aplică pe propriile unghii.

lac de unchii

            Prima dată se recomandă aplicarea lacului cu mâna cu care avem dexteritate, după care trecem la cealaltă mână, care ar trebui să fie în deplină stabilitate așa încât să nu tremure atunci când aplicăm lacul de unghii; putem să așezăm ambele coate pe masă ca să nu tremure brațele, se poate pune brațul mâinii ca care aplicăm lacul pe o cutie, orice alte trucuri care împiedică tremuratul mâinii. Și pentru că este inevitabil să nu existe vreun accident și să se deranjeze lacul de pe unghii sau măcar cuticulele să se păteze de lac, este recomandat să ai aproape un dizolvant de lac precum un SNB dizolvant pentru lac de unghii cu acetonă cu care să se intervină imediat atunci când am atins din greșeală unghia proaspăt dată cu lac sau cuticula pătată. Pentru cuticule putem folosi și o pensulă pentru machiaj cu care se poate acționa rapid și punctual, pe o suprafață mică.

            Există și un lac care se aplică în jurul cuticulei care reprezintă un fel de barieră, care se aplică înainte de a începe pictarea unghiei, fiind, de fapt, un fel de gel lipicios care devine tare apoi, după care se aplică lacul, iar la final, această protecție se decojește iar cuticula rămâne curată.

            Dar cel mai important aspect, valabil în orice domeniul, este acela legat de exercițiu; după mai multe încercări, cu siguranță, având exercițiu, veți ajunge la performanța de a aplica lac pe unghii în mod uniform, chiar și la mâna dreaptă cu mâna stângă și, de asemenea, foarte important ar fi să utilizați produse cât mai performante și profesionale, care să vă ușureze munca.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

  1. Nicoleta

    21/05/2021 la 6:38 pm

    Multumesc mult pentru sfaturi 😀

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.