Acas' guest post Alegerea inelului de logodna și a verighetelor

Alegerea inelului de logodna și a verighetelor

2 minute de citit
0
0
1,072

Pe lângă partea romantică, inelele de nuntă sau de logodnă au și o semnificație economică.

Când un bărbat are intenția să ofere viitoarei mirese un inel, aceasta ar însemna și că bărbatul are stabilitate financiară, că ar putea să îi ofere viitoarei soții un anume statut. De asemenea, inelul indică familiei fetei, intențiile bărbatului. Un diamant mare într-un inel de logodnă este, de asemenea, o investiție pentru viitor – dacă lucrurile nu ar evolua bine din punct de vedere financiar, inelul ar putea fi vândut pentru a face față crizei financiare.

inele de nunta sau de logodna

Indicat este să cumperi ambele inele, de logodnă și de nuntă, deodată, deoarece acestea ar urma să fie purtate împreună. Sau, dacă vei cumpăra pentru început doar inelul de logodnă, trebuie să ții cont și de designul inelului de nuntă. Asta pentru că majoritatea femeilor poartă bijuterii precum cele produse Atcom pe același deget.

Pietrele sunt simbolice – diamantul este una dintre cele mai dure pietre din lume – de aceea un inel de logodna cu diamante înseamnă rezistență. Un safir înseamnă fericire mare în căsătorie. Acvamarinul este o binecuvântare pentru pace și armonie în căsătorie. În schimb, o perlă, pentru că are forma de lacrimă, nu este potrivită pentru un inel. Un inel spiralat este, de asemenea, popular, deoarece arată eternitatea – durata de timp pe care cuplul alege să fie împreună.

De asemenea, trebuie să ții cont și că este posibil să fie nevoie să înlocuiți inelul în timp – aurul este frumos și dur, dar datorită purtării în decursul anilor, se poate zgâria sau lovi. Apoi inelul devine subțire și se rupe. Trebuie să fie înlocuit. Platina este tare, dar tinde să devină mată de-a lungul anilor.

Cele mai multe inele au numele partenerului inscripționat pe interior. Unii oameni preferă să poarte numele și în exterior sau aleg să graveze un mesaj doar de ei știut, sau data nunții lor. Înlocuirea unui inel de nunta poate fi influențată și de schimbările de trend sau tendința modei, iar atunci puteți fi nevoit să cheltuiți bani și pentru asta. Dar să nu uităm că un inel nou este echivalentul unui angajament reînnoit față de partenerul dvs.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.