Acas' guest post Cum asortezi cizmele cu rochiile

Cum asortezi cizmele cu rochiile

3 minute de citit
0
0
1,917

Nu este surprinzător faptul că unele femei se tem sa poarte cizme cu rochii.

Percepția cizmelor ca fiind o ținută prea degajată, iar a rochiei drept articol vestimentar mai oficial te poate face, de obicei, să te gândești mai mult la blugi sau pantalonii obișnuiți pentru a-i asorta cu cizme. Realitatea este că asocierea dintre cizmele preferate și rochii sau fuste deschide o mulțime de noi oportunități în a folosi ceea ce este deja în garderoba dvs.

cizme asortate la rochie

De ce funcționează

Cea mai importantă regulă de modă, desigur, este să purtați ceea ce vă place și în care vă simțiți bine, dar există câteva motive care fac ca o cizmă asortată cu o rochie, să fie idee grozavă:

În funcție de tipul de cizme, aceasta combinație cizme-rochie poate fi cea mai avantajoasă. Acest lucru este valabil mai ales în cazul stilurilor de cizme înalte pe picior, care contribuie la crearea unui aspect lung. În plus, femeile pot descoperi atuurile oferite de cizmele înalte până la genunchi sau chiar peste și le permit să poarte fuste și rochii scurte pe care altfel nu le-ar putea simți confortabil.

Este o excelentă alternativă pentru ținuta clasică. Blugii strâmți nu sunt chiar cei mai potriviți pentru multe femei, sau unele ocazii necesită mai mult decât o pereche de blugi. Rochiile, totuși, vin în atât de multe stiluri încât există opțiuni pentru fiecare tip de model, iar multe se pot asorta bine cu cizme.

Combinația corectă de încălțăminte / îmbrăcăminte – fie ea elegantă sau casual – creează un aspect șic, chiar ușor îndrăzneț.

Noțiuni de bază în asortarea cizmelor cu rochiile

Descoperirea perechii care arată și se simte cel mai bine este în cea mai mare parte o chestiune de experimentare, dar iată câteva idei pentru început.

Nu te complica

Pentru un look ușor de obținut, care funcționează pentru aproape toată lumea – combină o rochie simplă, cum ar fi o rochie din tricot, o rochie de mătase sau chiar o tunică lungă – cu o pereche de cizme plate sau înalte. Dacă vă plac ciorapii simpli sau extravaganți, adăugați-i în combinație pentru un pic de nuanță.

Încearcă o abordare echilibrată: jumătate din îmbrăcăminte poate fi elegantă, asortat cu ceva mai lejer. Cu toate acestea, spuneți „nu” combinației de cizme de cowboy și rochiilor sexy, deoarece ambele articole „strigă” după atenție. O rochie de cocktail cu o pereche de cizme simple de piele sau o pereche de ciocate cu o rochie simplă – dar feminină, poate funcționa.

Dacă sunteți scundă …

Cele mai multe cizme sunt potrivite pentru cele mai multe tipuri de trupuri, dar botinele sunt mai complicate pentru a se asorta cu rochii… asta dacă nu sunteți binecuvântate cu înălțimea și picioarele unui supermodel. În general, dacă aveți picioare scurte, puteți să vă alungiți aspectul, purtând o rochie și colanți în aceeași culoare ca și cizmele. O altă abordare: purtați o fustă sau o rochie cu talie înaltă, cu cizme joase, pe gleznă și fără ciorapi.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.