Acas' guest post Dimensionarea pantofului

Dimensionarea pantofului

7 minute de citit
0
0
441

Regula de bază atunci când achiziționăm încălțăminte este să nu ne mulțumim cu o mărime mai mică doar pentru că ne place modelul și să sperăm că materialul din care e croit pantoful se va mai întinde.

pantofi dama

Pantofii trebuie să fie perfecți încă din prima clipă în care i-am probat. Indiferent că probăm pantofi sport sau cizme, regula se aplică în toate situațiile. Prin urmare, este o idee bună să vă măsurați piciorul de fiecare dată când cumpărați online o pereche de pantofi sau adidași. Mărcile diferite au dimensiuni diferite; doar pentru purtați mărimea 38 la adidași, nu înseamnă că la pantofii eleganți veți purta tot mărimea 38. Spre exemplu la cizme de dama Trussardi Jeans purtați mărimea 39  și la pantofii sport este posibil să purtați mărimea 38.

În plus, picioarele dvs. tind să se umfle ușor pe parcursul zilei, datorită orelor de mers și de stat în picioare și a greutății pe care o suportă. Așadar, dacă ar fi să țineți cont de aspectul acesta, ar trebui să încercați să probați pantofii la sfârșitul zilei pentru a vă asigura că vor fi confortabili în timpul folosirii.

Șosetele pe care le purtați atunci când încercați o pereche de pantofi ar trebui să fie același model pe care l-ați purta în mod regulat cu ei. Acest lucru este valabil mai ales atunci când încercați pantofii sport.

Este chiar indicat să cereți sfatul vânzătorului referitor la mărimea încălțămintei, însă nu-i permiteți să vă convingă să cumpărați  încălțăminte incomodă.

Nu cereți ajutor apropiaților pentru a vă măsură corect talpa sau gamba piciorului. Fiecare magazin online are un tabel de mărimi detaliat care vă oferă suport în determinarea mărimii potrivite.

Când sunteți într-un magazin de încălțăminte în căutarea unei perechi de pantofi, nu încercați doar un pantof, dreptul de cele mai multe ori. Încălțați ambii pantofi, plimbați-vă prin magazin, dar stați și jos. Există o asemănare între momentul în care se vrea achiziționarea unei perechi de pantofi și momentul în care se vrea achiziționarea unei mașini. În ambele cazuri, înainte de a cumpăra produsul trebuie să îl probați. Pantofii îi probăm, ne plimbam un pic cu ei prin magazin, îi privim în oglinda cum îmbracă piciorul, iar la mașină solicitam un test-drive.

Încarcă mai multe articole faine
 • Scandic-Vodka 37.5% 0,7L sticla- NOU

  Nicio petrecere fara Scandic Vodka

  Nicio petrecere nu este completa fara o bautura alcoolica iar, la petrecerile mele, invita…
 • tractoare

  Joaca cu tractorul

  Cand esti copil, modul de viata de la tara este fascinant, iar atunci cand mergeai in vizi…
 • becuri cu led

  Becuri cu led sau becuri clasice?

  Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont in orice locuinta es…
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *