Acas' guest post Beneficii ale aparatului aer condiționat de tip invertor

Beneficii ale aparatului aer condiționat de tip invertor

2 minute de citit
2
0
1,081

Mai jos am enumerat care sunt avantajele unui sistem de climatizare invertor în comparație cu un sistem de aer condiționat non invertor:

Sistem de climatizare de tip inverter LG

Aparat de aer conditionat LG Ceiling and Floor

 • Cel puțin 30% – 50% mai ieftin pe termen lung, deoarece consumă mai puțină energie
 • Este mult mai rapid în a atinge temperatura dorită
 • Timpul de pornire este redus cu 30%
 • Sentențiozitate ridicată
 • Fără fluctuații de temperatură, maximizând nivelul de confort
 • Nu există vârfuri de tensiune în compresor, tensiunea rămâne constantă
 • Toate instalațiile de climatizare de tip inverter sunt pompe de căldură care, în sine, reprezintă una dintre cele mai eficiente forme de încălzire

Merită plătit mai mult pentru un sistem de climatizare invertor? Răspunsul este obținut din caracteristicile enumerate mai sus, așadar, în rezumat, un sistem de climatizare invertor poate reduce factura de energie. Va merita să plătiți mai mult pentru un sistem de climatizare invertor dacă utilizați aerul condiționat pentru încălzire pe tot parcursul anului sau anotimpului rece.

Sistemul de aer condiționat al invertorului variază viteza compresoarelor, oferind o putere precisă de răcire sau încălzire, după cum este necesar.

Cantitatea de răcire sau de încălzire solicitată de o unitate de climatizare variază în funcție de temperatura exterioară și de cantitatea de căldură din încăpere. Atunci când trebuie crescută capacitatea de răcire sau de încălzire, compresorul va funcționa la viteză ridicată și va crește debitul de aer răcit. De exemplu, atunci când capacitatea de răcire și de încălzire trebuie redusă, compresorul va funcționa la o viteză redusa. Când sistemul de aer condiționat al invertorului este pornit, compresorul funcționează la o viteză mare pentru a răci sau a încălzi rapid camera. Pe măsură ce temperatura camerei se apropie de temperatura setată, compresorul încetinește, menținând o temperatură constantă și economisind energie. Orice fluctuație bruscă a temperaturii camerei va fi detectată și ajustată instantaneu pentru a aduce temperatura camerei înapoi la temperatura setată. Instalația de climatizare invertor utilizează între 30-50% mai puțină energie electrică pentru a funcționa decât o unitate convențională.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

2 Comentarii

 1. Reparatii frigidere Chirita

  02/02/2018 la 11:54 am

  Intradevar silentioase si eficiente energetic.

  Dă-i replica

 2. Laura

  12/03/2018 la 12:50 pm

  Excelent articolul, multumesc pentru postare.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.