Acas' guest post Sugestii pentru a obține eficienta din aerul dvs. inverter pe timp de iarna

Sugestii pentru a obține eficienta din aerul dvs. inverter pe timp de iarna

7 minute de citit
1
0
453

Dacă aveți deja un aparat de aer condiționat cu ciclu invers, puteți să-i îmbunătățiți eficiența chiar și mai mult prin luarea de măsuri simple, cum ar fi asigurarea că locuința dvs. este izolată în mod corespunzător și dacă închideți ușile și ferestrele acolo unde este posibil pentru a combate pierderea de căldură.

aparat aer conditionat Gree 12000 btuh

Capacitatea de încălzire a unui climatizor este evaluată în kilowați (kW), iar pentru a calcula eficiența,  trebuie să țineți cont de lucruri precum înălțimea, greutatea, lungimea și tipul de încăperi pe care îl încălziți. În ceea ce privește păstrarea caldă a casei dvs., aceasta poate fi afectată și de alte variabile cum ar fi clima, izolația, corpurile de ferestre și dimensiunea și orientarea ușilor și ferestrelor.

Când vă uitați la cum să vă încălziți eficient casa, căutați un aparat de aer condiționat inverter gree de 12000 btu care furnizează aproximativ 125 de wați de putere pentru fiecare metru pătrat pe care doriți să îl încălziți. Un calculator de dimensiuni vă poate ajuta să determinați ce tip de sistem este potrivit pentru nevoile dvs.

Utilizați aparatul de aer condiționat corespunzător, inclusiv termostatul

Deci, ați făcut cercetarea și ați ales un aparat de aer condiționat care are dimensiunile potrivite pentru casa dvs. și are ratingul adecvat pentru stele, totuși, nu funcționează încă așa cum sperați. Următorul pas este să vă întrebați – îl folosesc în mod corespunzător?

Pentru a vă asigura eficiența încălzirii, ar trebui să închideți toate ferestrele și ușile, să rulați aparatul de aer condiționat numai pentru a încălzi o cameră și încercați să rezistați nevoii de a crește temperatura prea mult. În jurul valorii de 18 până la 20° C este potrivit pentru condiții de iarnă moderate și în jurul valorii de 16° C pentru camere cum ar fi spațiile de depozitare și băile pe care nu le folosiți la fel de des. Practic, cu cât diferența dintre temperatura interioară și cea exterioară este mai mică, cu atât va fi mai mic consumul de energie.

De asemenea, ar trebui utilizate termostate și cronometre programabile pentru a asigura un beneficiu maxim. De exemplu, pre-setați aparatul să înceapă încălzirea încăperilor înainte de a ajunge acasă și utilizați modul Eco pentru a reduce puterea de încălzire. Unele sisteme au, de asemenea, mecanisme de senzor care pot detecta oamenii într-o cameră și se vor încălzi în consecință pentru a reduce energia.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

 1. Topuri

  11/06/2019 la 10:46 am

  Interesant articolul!

  0

  0

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.