Acas' guest post Design sublim, tehnologie de varf

Design sublim, tehnologie de varf

5 minute de citit
2
0
183

Multe lucuri trebuie gandite cu grija atunci cand ne construim sau modernizam o casa, un apartament sau un anumit spatiu de locuit. Vrem ca totul sa fie perfect, toate lucurile din casa sa se asocieze cat mai bine. Ca de exemplu, culoarea peretilor sa se asorteze cu cea a mobilierului, sa avem un anumit nivel de lumina in casa, sa nu fie vizibile detalii deranjante ca fire si cabluri ale diverselor dispozitive.

aer conditionat

Multi producatori de aparate electronice si electrocasnice incearca mereu sa gaseasca forme si designuri care sa se integreze perfect in decorul unei camere, ca de exemplu un aparat de aer conditionat. Modelele Stylish Bluevolution, cu designuri moderne si functii de varf le fac perfecte pentru o locuinta din secolul 21 unde totul trebuie sa arate impecabil. Avand o experienta de aproape un secol in sisteme de climatizare, cei de la Daikin stiu exact ce vor utilizatorii, asa ca de-a lungul timpului au tinut in permanenta pasul cu cerintele oamenilor.

Prin intermediul magazinului Climatico, si noi ne putem achizitiona un model Daikin Stylish la un pret bun si insotiti de posibilitatea de montaj aer conditionat oferit tot de catre magazin. Indiferent de tipul locuintei voastre, veti gasi ceea ce vreti printre zecile de modele de aparate de aer conditionat Daikin. Atat cu design modern cat si cu design clasic, culori si materiale de cea mai buna calitate. Fiind compact si silentios, acesta poate fi amplasat oriunde pe perete. Nici nu il veti auzi cand functioneaza si nici nu va fi deranjant la vedere, chiar din contra. Acestea sunt aparate de timp split de perete, insa mascarea legaturilor intre unitatea externa si cea interna poate fi facuta extrem de usor si fara a va afecta peretii sau alte parti ale locuintei, pentru ca asa cu deja am preciza, montajul va fi realizat de catre o echipa specializata.

Încarcă mai multe articole faine
 • Scandic-Vodka 37.5% 0,7L sticla- NOU

  Nicio petrecere fara Scandic Vodka

  Nicio petrecere nu este completa fara o bautura alcoolica iar, la petrecerile mele, invita…
 • tractoare

  Joaca cu tractorul

  Cand esti copil, modul de viata de la tara este fascinant, iar atunci cand mergeai in vizi…
 • becuri cu led

  Becuri cu led sau becuri clasice?

  Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont in orice locuinta es…
Vezi mai multe din categoria guest post

2 Comentarii

 1. reprezentant oriflame

  18/07/2018 la 2:05 pm

  interesant

  0

  0

  Dă-i replica

 2. Georgeta

  23/07/2018 la 2:00 pm

  Foarte frumos design-ul, imi place, are tot ce ii trebuie.

  0

  0

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *