Acas' guest post Cum știi dacă ai nevoie de anvelope noi?

Cum știi dacă ai nevoie de anvelope noi?

2 minute de citit
0
0
768

Trebuie să fiți conștienți de trei lucruri atunci când decideți dacă aveți nevoie de pneuri noi: uzura benzii de rulare, expunerea la elementele și vârsta pneului.

Cu acest test ușor, un ban vă poate cumpăra liniște atunci când vine vorba de anvelopele și siguranța dumneavoastră. Așezați mai întâi o moneda în câteva caneluri de rulare pe anvelope. Dacă vedeți întotdeauna partea superioară a monedei, treptele dvs. sunt superficiale și uzate. În acest caz, anvelopele dvs. trebuie înlocuite. Dacă o parte a monedei este întotdeauna acoperită de suprafața de rulare, aveți mai mult de 2/32 de centimetri de adâncime de rulare rămase. Aceasta înseamnă că probabil nu aveți nevoie de anvelope noi.

Firestone Multihawk

Cel mai important motiv pentru care vă faceți griji cu privire la uzura benzii de rulare este siguranța. Când șuruburile de anvelope sunt uzate, mașina poate răspunde prost în condiții meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaia și zăpada. Cu trepte bune mașina ta va „prinde” mai bine drumul. De asemenea, faptul că rularea insuficientă este considerată ilegală în multe state. Și, în final, șuruburile uzate pot face uzuri premature ale altor părți ale mașinii.

Expunerea la căldură și la razele ultraviolete ale soarelui poate provoca modificări structurale ale anvelopei. Aceste schimbări nu reprezintă, de obicei, o preocupare în climatele moderate.

Indiferent de uzura benzii de rulare, producătorii de vehicule vă recomandă în general să înlocuiți anvelopele la șase ani. Majoritatea producătorilor de pneuri vă recomandă să înlocuiți anvelopele la 10 ani. Verificați recomandările producătorului privind anvelopele specifice.

Când este timpul să vă schimbați anvelopele, distribuitorul dvs. Firestone Complete Auto Care dorește să facă achiziționarea unui nou set cât mai simplu posibil. Au cea mai bună selecție de anvelope de calitate Firestone Multihawk pentru a vă potrivi vehiculului, bugetului și stilului de conducere. De la economia la anvelopele de înaltă performanță – în mărimea de care aveți nevoie de la mărcile în care aveți încredere, inclusiv bine-cunoscutele mărci Bridgestone și Firestone – puteți găsi ceea ce aveți nevoie.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.