Acas' guest post Caracteristici ale aparatului de aer condiționat LG

Caracteristici ale aparatului de aer condiționat LG

2 minute de citit
1
0
1,079

Aspecte care fac ca aparatul de aer condiționat LG să fie atât de … cool.

LG oferă 5 caracteristici care vă vor face vara mult mai rece și sunt destul de interesante.

aer conditionat lg

① Cost redus de energie electrică cu modul de utilizare unică

Acest aparat de aer condiționat poate fi cel potrivit pentru cei care trăiesc singuri. Datorită modului de utilizator unic, utilizatorii pot economisi până la 26% din energia electrică, deoarece aparatul de aer condiționat LG Standard Inverter V P09RL 9000 BTU ajustează capacitatea de răcire pentru a se potrivi cu numărul de utilizatori, folosind mai puțină energie.

Cu toate acestea, acest aparat de aer condiționat poate răci și fiecare colț al camerei pentru întreaga familie, astfel încât acest dispozitiv de răcire este pentru toată lumea.

② Ușor de controlat cu LG  Air Conditioner App

În vara fierbinte, nu v-ar plăcea să mergeți în casa dvs., care este rece chiar când vă întoarceți după o zi obositoare? Acum se poate! Dispune de o aplicație inteligentă de aer condiționat! Puteți porni cu ușurință acest nou aparat de aer condiționat și puteți seta temperatura și modul de funcționare în timp ce conduceți acasă de la serviciu. Sudoarea va fi uscata și veți fi confortabil în câteva minute după ce ați intrat în casa răcoroasă.

③ Adio nopți caniculare

V-ați săturat să vă treziți pentru a porni și opri aerul condiționat ori de câte ori simțiți foarte rece sau cald în timpul nopților de vară? Ei bine, cu acest nou aparat de aer condiționat, nu ar mai trebui să aveți acest disconfort, datorită caracteristicilor bune. Această caracteristică unică vă asigură că mediul dvs. va rămâne la cea mai confortabilă temperatură bazată pe ciclul mediu de somn, cu reglare automată a umidității. Acum ați putea să dormiți bine chiar și în timpul nopților călduroase, de vară .

④ Mai puțin zgomot

Poate că odată ați fost deranjat de un aparat de aer condiționat zgomotos la domiciliu sau în birou și nu v-ați putut concentra pe munca dvs. Pentru a reduce poluarea fonică, LG a integrat tehnologia fără zgomot în noul aparat de aer condiționat. Cu o structură interioară mai puternică și mai stabilă, noul aparat de aer condiționat vibrează mai puțin și produce doar zgomote minore (doar 16dB). Acest lucru permite utilizatorilor să se concentreze mai ușor pe treburile lor și să-și îndeplinească rapid sarcinile, bucurându-se atât de răcoare, cât și de liniște.

⑤ Instalare și filtrare ușoară

Acest aparat de aer condiționat poate fi instalat cu ușurință, fără a mai fi nevoie să se monteze placa pentru a se monta la unitatea interioară. Firele și țevile pot fi conectate ușor, prin simpla deschidere a capacului inferior și conectarea acestora. În ceea ce privește menținerea filtrului, utilizatorii nu trebuie să deschidă grilă ca înainte. Filtrele pot fi scoase cu ușurință, permițând utilizatorilor să economisească timp și efort.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

  1. Adrian

    14/08/2018 la 5:19 pm

    Chiar sunt foarte ok de la LG. Eu am TV, Frigider si Aer! SUPER MULTUMIT!!

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.