Acas' guest post Inele de logodna cu pietre pretioase pentru casatorii pe viata

Inele de logodna cu pietre pretioase pentru casatorii pe viata

1 minute de citit
1
0
2,178

Recent, studiile realizate de cercetatorii din domeniul podoabelor si bijuteriilor au aratat ca toate cuplurile care au ales  inele de logodna cu pietre pretioase, respectiv cu rubin si verighete cu diamante nu s-au despartit nicio clipa, au avut multi copii reusiti si o casnicie de succes bazata pe iubire, respect si loialitate. Da, pietrele pretioase influenteaza starea de spirit a posesorului, dar si a persoanelor din jur si pot canalize energiile pozitive catre cei care le poarta si apropiatii lor. Iata ce poate face rubinul pentru cuplu:

 • actioneaza ca un talisman alungand boala si nesansa si oferind sanatate tuturor celor din familie
 • asigura fidelitatea in cuplu, rubinul fiind piatra pretioasa a iubirii vesnice
 • blocheaza orice tentative de inselaciune, fiindca toti cei care stiu de existenta rubinului pe inelul de logodna sau pe verighete se tem de blestem si de pedeapsa pe care o iau cei care strica o relatie serioasa, o familie sau o casa.
 • toti cei din jurul rubinului devin mai generosi, mai empatici, mai rabdatori.

inele de logodna

Sigur ca toti cei care se casatoresc vor sa faca acest pas pe viata, fiindca divortul se afla pe locul trei in evenimentele care determina traume psihice, informativ va prezentam top 3 al celor mai dureroase evenimente din viata omului:

 1. Despartirea de cineva drag
 2. Imbolnavirea sau infirmitatea survenita in urma unui accident
 3. Divortul.

Acum va imaginati ca asemenea oricarui lucru bun, jinduit de toti, rubinul va este inaccesibil. Nu-i adevarat! Cel mai ieftin inel de logodna din aur cu rubine costa 650 de lei, iar cel mai scump 1200 de lei. Fata de virtutiile sale, pretul este coplesitor de mic.

Cum concluziile studiului recent sunt popularizate intens, grabiti-va si comandati inele de logodna cu rubin, cat mai sunt disponibile!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

 1. Femei Moderne

  09/11/2017 la 7:00 pm

  Multumesc foarte mult! Datorita acestui articol am reusit sa cumpar cele mai frumoase inele de logodna, iar lucrul care ma incanta cel mai tare este faptul ca iubitei mele i au placut foarte mult.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.