Acas' Adevăr grăiesc vouă de prin oraș OTL Oradea își schimbă controlorii, dar năravul?

OTL Oradea își schimbă controlorii, dar năravul?

1 minute de citit
1
0
1,141

Am tras cu urechea la o discuție între controlorii OTL și o tanti pasageră din autobuz. Nu că aș fi țărănete și ascult discuțiile altora, dar în momentul ăla nu mă puteam concentra la altceva, că vorbeau prea tare și prea aproape de urechea mea dreaptă cu care încă mai aud.

locomotiva tramvai oradeaControlorii cu pricina se plângeau că sunt în perioada de preaviz, deci ar mai avea timp de o șpăguță doar până la sfârșitul lunii… sau anului, că-i tot un drac.

Prea puțin mai contează acum că OTL „umblă” la controlori în urma plângerilor sau scandalurilor în care controlorii sunt protagoniști.

Să sperăm că de la anul vom fi controlați la bilete de către indivizi care au trecut cu brio de un examen psihologic, care să cunoască nițel din ABC-ul bunelor maniere, să fie mai de Doamne-ajută, cu fețe oleacă mai inteligente, nu de proaspăt eliberați pentru bună purtare.

A da! Și musai să fie fără probleme oftalmologice, poate așa îi văd și pe conlocuitorii bronzați de-a gata, care consideră o jignire faptul că trebuie să-și ia bilet.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria de prin oraș

Un comentariu

  1. Bagdan Robi

    21/01/2014 la 5:03 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.