Acas' aceste cuvinte ne doare Oradea, invadată de … zebre

Oradea, invadată de … zebre

1 minute de citit
1
0
1,429

Vine, vine… 1 Mai… mai mult sau mai puțin muncitoresc și deh… musai ca totul să fie pregătit de sărbătoare. Așa că prin Oradea a început vopsitul de primăvară al străzilor. Nu mai contează că întreg orașul e un imens șantier, dar printre gropi și șanțuri, vopseaua proaspătă strălucește.

Și normal, că doar e muncă românească, totul se face după îndemnul „noi vopsim, nu gândim”. Așa au apărut peste noapte piste de biciclete care încep și se termină brusc sau care înjumătățesc trotuare și așa inuman de înguste.

doua-treceri-de-pietoni-in-OradeaBine… asta cu desenatul de piste pentru bicicletele e veche. Mai nou Oradea e sub asediul zebrelor. Probabil „artiștii plastici” care se ocupă cu zugrăvitul pe orizontală sunt plătiți la kilul de vopsea consumat, altfel nu-mi explic de ce au apărut trei treceri de pietoni în 50 de metri. Or fi necesare atâtea treceri de pietoni pentru a face față fluxului de 10-15 oameni care trec pe acolo într-o oră?

Pentru a vedea mai bine… alb pe negru, poți să dai un click pe poza de mai jos.

treceri-de-pietoni-in-Oradea

Ce-i drept, două dintre zebre, alea din dreapta imaginii, chiar se află la mare depărtare una de cealaltă… sunt cel puțin doi metri între ele.

Sau alea două din dreapta or fi zebre cu sens unic? Sper să nu-mi iau cândva amendă și puncte de penalizare că traversez pe interzis. Sau mai rău, să-mi ia poliția carnetul de … pieton.

Abia aștept să monteze Doreii și semafoare defazate la fiecare trecere în parte… atunci să te ții distracție.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

Un comentariu

  1. DJ Nunta Bucuresti

    08/05/2015 la 2:55 pm

    Daca „ai lua urma banilor” cum spune americanu’ am afla imediat raspunsul. Clar sunt sute de mii de euro din zebrele alea in buzunarul vreunei capuse.

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.