Acas' di tăte pentru toți Mașina visurilor te (con)duce în Japonia

Mașina visurilor te (con)duce în Japonia

2 minute de citit
0
0
2,243

Lumea oamenilor mari fascinează orice copil, dar fiecare o vede altfel. Universul unui copil se încadrează undeva între imaginație și realitate, imaginația fiind un factor important în dezvoltare.

Câți dintre noi, maturii de azi, nu am îmbrăcat cândva hainele părinților, imitându-le comportamentul, intrând în pielea omului mare. Câți ne-am condus mașina visurilor, fie că era din plastic, vreo jucărie ieftină, realizată fără pic de finețe… fie că era vreun model scump care imita la perfecție autoturismul din stradă. Nu conta prea mult. Acompaniată vocal de „vruuum-vruuum”, mașina prindea viață și ne ducea în siguranță în orice colț al lumii.

masina jucarie

Fără airbag, ABS, climă sau alarmă, mașinuțele cu care ne jucam, ne duceau departe, în imaginație.

desen masinaPrima mașină desenată avea doar două roți și două geamuri laterale. Fără volan, fără motor, fără să emane noxe.

Lasă-ți copilul să se exprime liber. Ai un copil cu înclinație spre desen? Îndrumă-l să-și arate talentul la Dream Car Art Contest, concurs deschis oricui copil sub vârsta de 15 ani sau împlinește 15 ani la data începerii campaniei.

Tot ce are de făcut e să se lase purtat de imaginație și să își deseneze mașina visurilor sale.

Participarea este simplă. Pe siteul Toyota se găsesc condițiile de înscriere, regulamentul oficial și formularul de înscriere.

copii unitiÎn funcție de vârstă, copilul poate face parte din una dintre cele trei grupe: sub 8 ani, între 8 și 11 ani sau între 11 și 15 ani.

An de an, copii din peste 70 de țări se întrec în creații pline de imaginație. Acum a venit timpul ca și copilul tău să se numere printre câștigători.

Încurajează-ți copilul să-și dea frâu liber imaginației și cine știe, poate chiar el câștigă unul din premiile de la acest concurs: o tabletă Allview Viva Q7, un telefon Allview A4 All white sau un set de pictură.

Dar asta nu-i tot. Imaginația copilului te poate premia și pe tine, ca părinte sau tutore. Primii trei clasați din fiecare grupă de vârstă din etapa națională intră automat și în etapa internațională din august 2014. Câștigătorii vor fi invitați la ceremonia de premiere organizată în Japonia. Și cum un minor nu poate fi lăsat singur, va fi însoțit de cineva… adică de tine 😉 .

copii joaca

Dați șansa copiilor să ne arate cum ar trebui să fie mașina viitorului.

Acest articol este scris pentru SuperBlog 2013.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.