Acas' guest post Tăviţa portbagaj Renault – te ajută să îţi păstrezi maşina curată

Tăviţa portbagaj Renault – te ajută să îţi păstrezi maşina curată

3 minute de citit
0
0
952

 

Pentru unii cumpărători de mașini noi, spațiul portbagajului este unul dintre factorii importanți de luat în considerare atunci când cumpără o nouă maşină. Desigur, doriți să vă puteți încărca portbagajul cu bagaje multe dacă mergeți în vacanţă sau să aveţi loc să puneţi echipamentul sportiv atunci când mergeți la schi. Ca să nu mai vorbim, spațiul portbagajului este, de asemenea, foarte important dacă plănuiţi să mergeţi la cumpărături. Dacă nu te-ai gândit până acum, afla că o tăviţă portbagaj Renault este soluţia ideală pentru maşina ta.

tavita portbagaj Renault

În timp ce conduci mașina în fiecare zi, ești obligat să mănânci, să bei – sau chiar să fumezi în ea! Acest lucru înseamnă că tapițeria mașinii tale ar putea acumula pete sau mirosuri persistente care creează un miros neplăcut. Cu toate acestea, există o serie de metode ușoare și ieftine pe care le puteți folosi pentru a elimina mirosurile auto, permițându-vă atât vouă cât și pasagerilor să respire ușor.

Deoarece mirosurile pot proveni dintr-o varietate de surse, este important să le eliminați, căutând mai întâi sursa mirosului. Odată ce ați reușit să identificați ce cauzează mirosul, puteți decide apoi cel mai bun mod de a vă restabili mașina într-o stare curată și inodoră.

De-a lungul timpului, o băutură vărsată sau un aliment uitat de mult în portbagaj poate crea un miros neplăcut. Dacă folosiţi o tăviţă portbagaj Renault puteţi scăpa de acest stres. Tăviţele portbagaj Renault se adaptează perfect în portbagajul maşinii deoarece sunt produse individualizate. Astfel, urmăresc perfect forma, conturul şi dimensiunile portbagajului. O tăviţă portbagaj Renault nu are miros, este impermeabilă şi rezistentă la temperaturi înalte şi joase.

Datorită suprafeţei striate şi centrului confecţionat din material anti-alunecare împiedică deplasarea bagajelor, astfel puteţi fi siguri că în portbagaj nu vi se va mai vărsa nimic şi astfel veţi avea o maşină curată.

Dacă tot vorbim de curăţenie, trebuie să ştiţi că o tăviţă portbagaj Renault este foarte uşor de curăţat prin ştergere sau spălare cu furtunul. Astfel, puteţi fi siguri că acest compartiment al maşinii va fi în permanenţă curat şi gata de a fi folosit oricând.

De asemenea, cu ajutorul unei tăviţe portbagaj Renault puteţi asigura o protecție completă a portbagajului. Tăviţele sunt proiectate pentru a se potrivi vehiculului dvs. și au o margine de protecţie înaltă de 5,5 – 6 cm care împiedică scurgerea apei şi a murdăriei.

O tăviţă portbagaj Renault are un finisaj deosebit care ajută la menținerea schimbării încărcăturii. Perfect pentru a pune în portbagaj aproape orice, de la produsele de grădinărit la materialele de construcție, chiar și animalele de companie. Dacă aveţi de transportat săniuţa sau jucării mai mari ale copiilor, dacă sunteţi pasionaţi de sport, indiferent ce încărcaţi în portbagajul maşinii, o tăviţă portbagaj Renault se va asigura că păstraţi valoarea maşinii dvs şi va rămâne întotdeauna curată.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.