Acas' guest post Care sunt functiile generale ale unui aparat de aer conditionat

Care sunt functiile generale ale unui aparat de aer conditionat

1 minute de citit
1
0
1,015

Sistemele de aer conditionat tip split au in componenta o unitate interioara (U.I.) si una de exterior. Prima se instaleaza in interiorul spatiului ce se doreste a fi climatizat, iar cealalta vine montata de regula pe peretele exterior.

split_hitachi

Aparatele de aer conditionat care sunt de buna calitate au functii de folosire precum:

Racire, respectiv incalzire

Dezumidificare – umezeala este inlaturata din incapere; aceasta functie are rol in prevenirea aparitiei umezelii si inlaturarea umezelii existente intr-o camera;

Ventilarea aerului – aparatul de aer conditionat nu altereaza temperatura aerului interior ventilat.

Functionare automata – permite obtinerea celui mai bun randament pentru consum, o temperatura optima, indiferent de anotimp.

Temporizare – aparatul poate sa se opreasca si sa inceapa sa functioneze exact la momentul dorit, in functie de un orar stabilit conform nevoilor si preferintelor utilizatorului. Asadar, chiar inainte sa va intoarceti la domiciliu, birou sau orice alt spatiu, se poate obtine incalzirea sau racirea unei incaperi. Deasemenea, aparatul este capabil sa se opreasca de unul singur, in cazul in care ati uitat sa faceti acest lucru. Aparatul mai poate fi, totodata, controlat de la distanta.

Functia de noapte – somnul dumneavoastra nu va fi afectat de functionarea aerului conditionat. Prin punerea in practica a functiei de noapte, nivelul de zgomot emis de catre o unitatea interna de aer conditionat, va scadea cu 30%, comparativ cu modul normal de lucru. Astfel, valoarea temperaturii interioare se va mentine aceeasi, indiferent de temperatura de afara.

Restart automat – in situatia in care survine o pana de curent, aparatul va reporni in mod autonom, setarile anterioare ramanand valabile.

Bineinteles, functiile unui aparat de aer conditionat pot sa difere de la model la model, de exemplu, in cazul celor cu tehnologii avansate, de genul tehnologiei de ultima ora – Inverter, pot contine dotari suplimentare, contribuind la confortul utilizatorilor.

Noi va sfatuim sa optati pentru aparate de aer conditionat Hitachi de la producatori autorizati, precum compania noastra specializata in solutii de climatizare.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

  1. Reparatii frigidere

    09/12/2016 la 12:21 pm

    Cu Hitachi sunt de acord dar am o mare retinere in privinta celor cu tehnologie inverter.

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.