Acas' guest post Criterii in alegerea unui acoperis durabil

Criterii in alegerea unui acoperis durabil

2 minute de citit
0
0
1,390

Domeniul constructiilor cunoaste o evolutie tehnologica uimitoare, mai ales in ultimii ani. Structurile de beton incep sa fie tot mai cerute pe piata de imobiliare, iar in ceea ce priveste tehnologiile de productie pentru acoperisuri, acestea s-au diversificat, la randul lor, foarte mult.

acoperis metalic

Printre criteriile proprietarilor de imobile, in vederea construirii unui acoperis modern si cat mai trainic, observam ca acestea, tot mai des, vizeaza urmatoarele aspecte:

• greutate redusa

• izolatie termica superioara

• ventilatie eficienta care sa scoata din discutie stringenta problema a condensului

• rezistenta sporita la intemperii, inclusiv prin montarea unui sistem pluvial complet de jgheaburi si alte accesorii utile.

Alte cerinte sunt legate de un montaj rapid si posibilitatea de a intretine cat mai usor acoperisul ales. In plus, multe persoane cauta sa evite pierderi de materiale, sa adauge un aspect modern, nou, fiind in acelasi timp interesate sa investeasca intr-un acoperis de calitate.

Cei care nu doresc un acoperis ca al vecinilor, se vor bucura sa afle ca un acoperis fabricat din tabla tip tigla este de 10 ori mai putin greu decat unul din material ceramic. Facand un calcul rapid, daca ne raportam la un acoperis cu o suprafata de 200 metri patrati, optiunea pentru tigla determina o greutate sub o tona, in timp ce un acoperis din ceramica presupune o greutate in jur de 10 tone.

Profilele de tigla metalica oferita de Civeflor sunt astfel proiectate incat sa se poata adapta cu usurinta oricarui model de acoperis. In plus, dureaza si pana la 50 de ani!

Pentru a obtine un confort optim, se impune si alegerea unor folii anticondens eficiente, alaturi de elemente care servesc pentru o buna ventilare. Sunt sigura ca nimeni nu-si doreste sa se confrunte cu umezeala in exces!

Pe langa o functionalitate superioara si o estetica deosebita, montajul unor panouri de tigla model Clasic, Wind sau Plus este usor de realizat si are avantajul unor minime masuri de mentenanta.

Echipa noastra de specialisti va sta oricand la dispozitie, daca aveti intrebari sau nelamuriri. Oferim servicii de consultanta gratuita acoperis oriunde in tara. Alegerea unui sistem de acoperis potrivit pentru tine nu va mai fi o corvoada, iar tu vei avea alaturi un partener de incredere, care va lua in calcul preferintele tale!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.