Acas' guest post Cat conteaza instalatiile in constructii? (P)

Cat conteaza instalatiile in constructii? (P)

2 minute de citit
5
0
1,301

Atunci cand vorbim despre construirea unei case la cheie, cu totii ne gandim la ea ca fiind doar o structura din beton care ne gazduieste de-a lungul utilizarii acesteia, permitandu-ne sa ne desfasuram in voie activitatile zilnice in ceea ce priveste viata de zi cu zi. Totusi, dincolo de firma de constructii aleasa, de beton si de armatura, stau lucrurile care dau cu adevarat viata cladirii si anume instalatiile.

casa

Fara instalatiile aferente, o constructie ar fi efectiv inerta, ar fi simpla si anosta si nu ne-ar permite sa realizam nimic din ceea ce ne-am propus. Instalatiile sunt cele care nu doar ca insufletesc o casa, ci sunt menite sa ne ofere si un plus de confort, pe care il cautam cu totii. Instalatiile sunt cu adevarat necesare fiecaruia dintre noi, insa avem tendinta sa le constientizam adevarata valoare numai in momentul in care acestea ne lipsesc.

Ce instalatii nu trebuie sa lipseasca din casele noastre? Ei bine prima si prima data trebuie sa avem in vedere racordarea casei la reteaua de electricitate. Acesta este un sistem foarte important, deoarece majoritatea obiectelor din interiorul caselor noastre nu ar putea functiona fara sa fie alimentate la reteaua electrica. In zadar am avea montate instalatiile termice, daca centrala nu ar fi alimentata la sistemul electric. In zadar am avea montate masini de spalat rufe sau vase si ar fi inutil sa avem canalizari, daca nu am avea curent electric de alimentare care sa puna in miscare toate aceste lucruri. Pentru aceasta este suficient sa apelam la o firma de constructii care sa dispuna de o echipa de electricieni, iar in acest fel problematica instalatiei electrice este cu adevarat de domeniul trecutului.

Urmatoarea ce necesitate este instalarea retelei de apa. Apa este vitala si tocmai de aceea este si indicat ca racordurile sa se faca in cel mai scurt timp, pentru a petea deservi cat mai repede cerintelor utilizatorilor. Ulterior racordarii la reteaua centralizata, ne putem racorda local obiectele electrocasnice de care avem atat de mare nevoie.

Reteaua de gaze este de asemenea foarte importanta, deoarece aceasta ne poate asigura transformarea apei in agent termic, si pentru ca poate deservi proceselor casnice obisnuite. In acest caz, al instalatiilor pe gaze este vital sa apelam la instalatori autorizati, mai ales vazand cat de mare este rata accidentelor survenite in urma compromisurilor si a improvizatiilor. Instalatiile termice nu sunt nici ele de neglijat, mai ales avand in vedere multitudinea de solutii de incalzire exista pe piata astazi.

In oricare dintre aceste cazuri se impune prudenta, deoarece acestea sunt domenii in care doar profesionistii au loc, in care doar ei ar trebui sa primeasca acceptul de a lucra, indiferent cat de tentante ar fi ofertele competitorilor lor necalificati. Astfel, daca aveti nevoie de o companie care sa raspunda afirmativ la realizarea oricarui tip de instalatie, fie separat fie pentru toate, atunci www.avangart.org este solutia cea mai potrivita. Instalatiile trebuie sa ne ofere siguranta si confort. Asigura-ti atunci si tu siguranta ta si a casei tale, fara compromisuri, fara improvizatii si fara costuri astronomice.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

5 Comentarii

 1. Dan

  12/09/2016 la 8:41 am

  Normal, o casa fara instalatii e ca un barlog….deci..ce rost are as-ti faci caas daca nu ai instalatiile potrivite si bine puse la punct?

  Dă-i replica

 2. creare site

  12/09/2016 la 8:34 pm

 3. Luana

  13/09/2016 la 7:57 pm

  Superba casa, dar nu e de mine….

  Dă-i replica

 4. Instalatii sanitare

  20/09/2016 la 8:19 pm

  Bine spus, daca vrei sa iti faci casa visurilor, in care sa te simti cu adevarat ca acasa, ai nevoie de o echipa profesionista si care sa lucreze cu materiale si instalatii sanitare de calitate. Din experienta, daca alegi ceva ieftin, in timp vei plati mult mai mult pentru renovari.Deci mare atentie cu cine lucram!

  Dă-i replica

 5. Reparatii frigidere

  28/10/2016 la 11:52 am

  Adaugind la cele spuse de Instalatii sanitare ca nu doar materialele conteaza ci si mana care le asambleaza,din experinta va spun.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.