Acas' guest post Sa desfintam cateva mituri despre folosirea tiglei metalice

Sa desfintam cateva mituri despre folosirea tiglei metalice

2 minute de citit
0
0
1,072

A alege cea mai buna invelitoare pentru acoperis s-ar putea sa nu fie cea mai usoara misiune pentru beneficarul unei case in curs de construire sau pentru un acoperis aflat in renovare. De aceea, este bine sa cunoasteti amanunte despre fiecare varianta disponibila pe piata, luand in calcul avantajele si dezvantajele in fiecare caz in parte. Ca alternative, vorbim de rulouri de tigla metalica, panouri de tabla cutata, tigla ceramica, materiale ca lemn, stuf ori carton etc. Acest articol isi propune sa atraga atentia asupra unor false mituri legate de acoperisul cu invelitoare din tigla metalica.

tigla-metalica

  • Panourile din tigla metalica nu sunt supuse decolorarii

– expunerea la soare nu afecteaza aspectul tiglei metalice. Probabil ca acest fals mit s-a nascut din dorinta concurentei si a furnizorilor si comerciantilor neloiali care nu respecta normele de fabricare in vigoare.

– va recomandam pe aceasta cale panourile de tigla metalica distribuite de compania cu experienta in domeniu, Civeflor. Un producator de incredere dispune de tehnologii de ultima generatie pentru procesele de productie, printre care si tehnologia de protectie in fata razelor ultraviolete care asigura rezistenta de top la decolorare.

  • tigla metalică nu favorizeaza patrunderea zgomotului
  • este complet gresita ideea conform careia tigla metalica devine zgomotoasa in timpul ploilor sau atunci cand pasarile se urca pe acoperisul casei. Dimpotriva, o invelitoare din tigla va mentine la distanta zgomotul nedorit. Cel mai frecvent, problemele de acest gen se ivesc nu datorita tiglei in sine, ci din cauza unui montaj inadecvat, prost realizat. In plus, daca ati consultat un specialist si el va recomanda de exemplu o grosime de 0,5 mm, nu optati pentru una de 0, 35 mm.
  • tigla metalica nu este supusa coroziunii (ruginirii)

Noile sisteme de acoperisuri metalice sunt astfel proiectate incat sa ofere o durata de viata indelungata, chiar si de peste 50 de ani. Sunt sanse ca rugina sa apara numai daca nu se respecta conditiile de depozitare – nu depozitati sub cerul liber, in zone cu umiditate mare sau unde este favorizata formarea condensului-, sau atunci cand procesul de fabricatie este unul defectuos si nu respecta regulile in vigoare.

Civeflor va ofera profile metalice cu prindere reciproca si care se suprapun, rezistente la vanturi foarte puternice, la ploi si la actiunea altor fenomene naturale. De asemenea, pune la dispozitie mijloace de transport sigure si livrare rapida pentru orice comanda la profile de tigla mata sau lucioasa din paletar!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.